NRG 30v juhla jäsenille la 30.6. – Lämpimästi tervetuloa juhlimaan kasarihengessä!

NRG 30v juhla jäsenille la 30.6. – Lämpimästi tervetuloa juhlimaan kasarihengessä!

Kyllä, tämä kutsu on juuri sinulle!

Nokia River Golf täyttää pyöreitä, ja juhlaseremoniat vietetään kuten aina kolmekymppisissä: ystävien kesken ja takuuvarmasti iloisissa merkeissä. Raivaa siis kalenteristasi tilaa kesän hilpeimmälle golfhappeningille lauantaina 30.6.2018! Kumarramme kohti Riverin synnyinvuotta vetämällä päivän läpi kasarihengessä. Nyt saat pelata kierroksen juuri niin näyttävästi laittautuneena kuin suinkin kehtaat ja rokata yöhön asti samalla meiningillä. Päästä siis sisälläsi uinuva kasarimadonna, Miami Vice–kyttä tai dingofani valloilleen! Tyyli ja tunnelma on todellakin vapaa.

Ohjelma

  • Klo 12.00 yhteislähtö Riverillä, pistebogeypelit ja paras joukkue palkitaan
  • Klo 18.00alkaen Illallisbuffet By Ravintola Bufferi sekä iltajuhlat kasarihengessä
  • Klo 19.30 alkaen Livebändi plays best of 80´s
  • Klo 00.30 bussi Riveristä Tampereelle

Koska väkeä on paikalla paljon ja saunatiloissa taatusti sitä myöten kuuma tunnelma, niin kreppaa tukkasi ja trimmaa parransänkesi jo ennen kentälle tuloa. Toki voit sipaista lisää sähkönsinistä silmäluomiin kisan jälkeen, mutta voit jäädä kierrokselta myös suoraan terassille. Tässä golfhappeningissa ei kuitenkaan hikipanta kiristä. Jos siis olet kuskannut vyölaukut ja kreppiraudan kirppikselle jo pari vuosikymmentä sitten, niin tule mukaan sellaisena kuin olet tänään. Kunhan tulet!

Hinta

Koko päivän ohjelma kustantaa 55 euroa, joka pitää sisällään kilpailun välikahveineen, iltaohjelman ruokailuineen ja ruokajuoman. Jos haluat ottaa aveciksi caddien tai terassitipun, on illalliskortin hinta häneltä 30 euroa.

Ilmoittautuminen

Ilmoittaudu mukaan juhlimaan 1.6. alkaen ja 27.6. mennessä: toimisto@nrg.fi / puh. (03) 340 0234 tai NexGolf-tunnuksilla netissä. Mikäli osallistut vain iltajuhlaan tai sinulla on avec mukana juhlimassa, ilmoitathan tästä suoraan Riverin caddiemastereille. Jos hyppäät klo 00.30 Riveristä Tampereelle yhteiskuljetukseen, toivomme, että ilmoitat myös tästä suoraan caddiemastereille.

Täältä näet vielä kutsun 30v juhliin!

Lämpimästi tervetuloa juhlimaan Riveriä!

Kategoriassa Ajankohtaista