NRG 2019 senioreiden reikäpelikaavio on julkaistu!

NRG 2019 senioreiden reikäpelikaavio on julkaistu!

Nokia River Golfin senioreiden reikäpelikaaviot on arvottu. Senioreiden reikäpelikaaviot löytyvät alla olevista linkeistä.

Reikäpelikaavio seniori scr miehet

Reikäpelikaavio seniori hcp miehet

Reikäpelikaavio seniori hcp naiset

Reikäpelikaaviossa on aikataulu, jota toivomme pelaajien noudattavan, jotta seuran seniori reikäpelimestari saadaan ratkottua aikataulussa. Jotta aikataulu sujuu mutkattomasti, pyydämme pelaajia kontaktoimaan omaa peliparia mahdollisimman pian aina uuden parin selvittyä. Peliparista pienempi tasoituksellinen ottaa yhteyttä vastustajaan. Yhteystiedon voi pyytää toimistolta.

Peliajan reikäpelejä varten voi varata caddiemasterin toimistosta kummalle kentälle tahansa. Myös tiipaikan voi pelipari valita vapaasti. Varatessasi aikaa olisi toivottavaa ilmoittaa, että kyseessä on reikäpelilähtö, jolloin caddiemasterit voivat sulkea peliajan muilta pelaajilta niin halutessanne. 

Reikäpelikaavio löytyy caddiemastereilta. Pyydämme aina reikäpelin voittajaa tulemaan ilmoittamaan reikäpelin tuloksen caddiemastereilla olevaan kaavioon, jolloin saat myös tietoosi uuden peliparisi. Lisätietoa senioreiden reikäpeleistä saa Ilari Latelta puh. 0400 203 463.

Pelionnea reikäpelitaistoihin!

Kategoriassa Ajankohtaista