Nokian kirjastosta lainattavissa golf- ja padel-kortit Riveriin!

Nokian kirjastosta lainattavissa golf- ja padel-kortit Riveriin!

Nokian uuteen kirjastoon on saapunut Nokia River Golfin golf- ja padel-kortit, joilla voit tulla tutustumaan lajeihin ystäväsi kanssa!

Golf-korttiin kuuluu aloittelijoiden kaksi golfbägiä, vapaa harjoitusalueiden käyttö sekä harjoituspallot. Harjoitusväylille saa mennä pelaamaan silloin, kun siellä ei ole ohjattua opetusta käynnissä. Golf-korttia voit käyttää viikon ajan koska vain yhden ystäväsi kanssa. Nokia River Golfissa asiakaspalvelu on auki klo 8–19, jolloin mailat ja pallot saa käyttöön. Tämä kortti tulee näyttää asiakaspalvelussa ennen pelaamaan menoa.

Padel-kortilla saat käydä pelaamassa Nokia River Golfin padel-kentällä yhden viikon aikana 2 x 1,5h padelia, sisältäen lainamailat käyttöönne. Padel-korttia käyttäessä kenttävaraus tulee tehdä
suoraan asiakaspalvelusta puh. 03 3400 234. Pelit kortilla saa aina klo 8–19 välillä. Tämä kortti tulee näyttää asiakaspalvelussa ennen pelaamaan menoa.

Kortteja ei voi varata tai uusia. Asiakkaalla voi olla vain yksi kausikortti kerrallaan ja niillä on viikon laina-aika. Kortit voit lainata pääkirjaston INFO-pisteestä. Riverin lainakorttien saatavuustiedot näet PIKI-kirjastostasi.

Lisätietoja voi kysellä Nokian kirjastosta!

Kategoriassa Ajankohtaista