Nokia River Golfin strategiaseminaari 27.-29.9.2019 -Eteenpäin yhdessä, laadukkaasti palvellen

Nokia River Golfin strategiaseminaari 27.-29.9.2019 -Eteenpäin yhdessä, laadukkaasti palvellen

Mikä strategiaseminaari?

Nokia River Golfin vuosittaisessa strategiaseminaarissa käsitellään yhdessä Nokia River Golf Ry:n ja River Golf Oy:n hallitusten kanssa täydennettynä operatiivisen johdon (toiminnanjohtaja, palvelupäällikkö ja kenttämestari) kanssa yhteisön suuria linjoja. Käsiteltävät asiat ovat strategisia eli aiheet liittyvät siihen, mitä haluamme olla tulevaisuudessa niin toiminnan kuin investointien suhteen. Kaikki keskustelut ja linjanvedot pohjautuvat 2018 hyväksyttyyn Nokia River Golfin strategiaan – arvoihin ja strategisiin valintoihin.

Hienoa on erityisesti se tapa, jolla molemmat hallitukset tekevät mahtavaa yhteistyötä yhteisen hyvän eduksi.

Yleistä Riveristä

Nokia River Golf on yhteisö, jossa toimivat Nokia River Golf Ry ja River Golf Oy. River Golf Oy omistaa maat sekä vuokramaiden vuokrasopimukset, rakennukset ja golfkentän sekä vastaa investointien rahoituksesta. Kaikki arjen toiminnot tapahtuvat Nokia River Golf Ry:n toimesta ja esimerkiksi kaikki työntekijät saavat palkkansa ry:ltä. River Golf Oy:llä ja Nokia River Golf Ry:llä on keskinäinen vuokrasopimus, jolla määritellään kentän, rakennusten ja maa-alueiden vuokrauksen ehdot. Tämän sopimuksen mukaisella vuokratuotolla River Golf Oy hoitaa kaikki taloudelliset velvoitteensa (kuten investointien rahoituksen kulut). Erittäin tärkeää on, että molemmat hallitukset tekevät työtä Riverin yhteisön eteen.

Nokia River Golfin Strategia 2019-2023

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Olemme ylpeitä uudesta strategiastamme, sillä strategia on mukana arjen jokapäiväisissä päätöksissä. Mitä teemme ja mitä emme tee. Päätösten pohjana ovat yhteiset arvomme: ”eteenpäin yhdessä, laadukkaasti palvellen”.

Tavoitteemme on innovatiivisesti kehittää olosuhteitamme vuosi vuodelta yhä paremmiksi huomioiden niin jäsenemme, vieraspelaajat ja kumppanit.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Visiomme on ”Suomen vetovoimaisin golfyhteisö”. Visio rakentuu kolmen strategisen valinnan pohjalle:

  1. Parhaat palvelut
  2. Vetovoimaisin yhteisö
  3. Kaksi kehittyvää ykköskenttää

Olemme onnistuneet mielestämme strategian jalkauttamisessa mainiosti. Arjen työssä strategia ja siihen liittyvät arvot ovat keskustelussa ja päätöksenteon pohjana päivittäin.

Hallitukset totesivat, että tarvetta strategisten linjausten päivittämiselle ei tässä vaiheessa ole. Jatkamme työtä näillä askelmerkeillä eteenpäin.

Strategiaseminaarin linjavedot

Edelleen yhtenä yhteisönä eteenpäin!

Hallitukset linjasivat, että Riverissä olemme jatkossakin kaikki samalla viivalla eli toimimme erittäin vahvasti yhtenä yhteisönä, jossa jokainen jäsen on tasa-arvoinen.

Osakkeenomistajat ovat mahdollistaneet suuresti kenttämme rakentamisen. Heille pelaaminen omalla osakkeella on vuosittain 170€ edullisempaa kuin vuokrapelioikeudella pelaaminen. Lisäksi on muistettava, että Riverissä ei ole ns. pakkovastiketta – jos osakkeenomistaja ei pelaa pelikauden aikana lainkaan, ei hänelle tule mitään maksuja ja hän voi vuokrata osakkeeseensa liittyvät pelioikeudet eteenpäin. Myös toimisto voi auttaa tarvittaessa vuokraamisessa. Jos osakkeenomistaminen kiinnostaa, voi vapailla markkinoilla olevia osakkeita tiedustella myös suoraan toimistolta.

Hinnoittelu 2020

Nokia River Golf Ry:n syyskokous pidetään klubitalolla 25.11.2019 ja kokouksen päätöslistalla ovat myös ensi kauden hinnoitteluun liittyvät asiat. Tiedotamme tästä kokouksen jälkeen.

Riverin Masterplan 2030

Haluamme katsoa vahvasti tulevaisuuteen. Tulemme koostamaan tavoitetilastamme ”Riverin Masterplan 2030” julkaisun syksyn 2019 aikana. Tässä suunnitelmassa tulemme kertomaan sitoutumattomasti ajatuksiamme siitä, mihin suuntaan Riveriä tulemme olosuhteiden osalta jatkossa kehittämään.

River-kentän peluutus 2020

Tulemme pelaamaan River-kenttäämme tulevalla 2020 pelikaudella uudessa pelijärjestyksessä seuraavalla tavalla:

  • Nykyinen 10-väylä muuttuu 1-väyläksi
  • Nykyisen 17-väylän eli tulevan 8-väylän jälkeen pidetään tauko Rockin taukokioskilla ja tästä jatketaan sitten nykyiselle Riverin 18-väylälle eli uudelle Riverin 9-väylälle. Siitä matka jatkuu nykyiselle Riverin 1-väylälle eli uudelle Riverin 10-väylälle.
  • Kierros päättyy upealle uudelle par 3-väylälle kohti klubitaloa.

Keskeinen muutos on siis se, että etu- ja takaysit vaihtavat paikkaansa ja 18 reiän kierroksella tauko pidetään jo väylän 8 jälkeen Rockin taukotuvalla.

Pro-Shop

Golf Balata keskittää jatkossa kaiken toimintansa Lakeside Golf Vammalaan. Lähtöön Riveristä ei liity mitään dramatiikkaa, vaan tällä tavalla nykyisessä tiukassa markkinatilanteessa Balata saavuttaa kustannustehokkuutta yhden toimipaikan taktiikalla.

Uutta korvaavaa toimijaa Riveriin ei tällä hetkellä tule, vaan palvelemme asiakkaitamme pitämällä klubilla suppeaa perustarvikevalikoimaa (pallot, hanskat, teet). Tulemme myös tarjoamaan tyylikkäitä logovaatteita jäsenillemme.

Lisää tilaa ravintola- ja kokouskäyttöön!

Nykyisen Pro-shopin tilasta teemme lisää tilaa ravintola- ja kokouskäyttöä varten. Muistutammekin kaikkia, että River on loistava ja erilainen kokouspaikka monenlaisiin tarpeisiin ympäri vuoden. Miltä kuulostaisi kokouspäivä takkatulen ääressä idyllisessä maalaismaisemassa!

Oikein hyvää pelikauden loppua kaikille!

Petri Hurri
Nokia River Golf Ry

Erkki Räty
River Golf Oy

Kimmo Sirainen
Toiminnanjohtaja

Kategoriassa Ajankohtaista