Nokia River Golfin naiset sijalle 9 European Ladies’ Club Trophy-kilpailussa

Nokia River Golfin naiset sijalle 9 European Ladies’ Club Trophy-kilpailussa

Nokia River Golfin naiset voittivat kesäkuussa seurajoukkueiden SM-kilpailut. Voitto toi Riverin naisten joukkueelle paikan European Ladies’ Club Trophy-kilpailuun Unkariin. Kilpailussa kotiseuraamme oli edustamassa Emmi Jalkanen, Lotta Tapper, Jasmiina Kivini ja joukkueen neuvonantajana toimi pro Kari Viitanen. Riverin joukkue sijoittui kilpailussa 9. sijalle.

Joukkueen kotiuduttua kuulimme hieman neuvonantaja pro Kari Viitasen kommentteja reissusta:

”Kilpailu pelattiin kolmipäiväisenä. Jokaisena päivänä kaikki pelaajat kisasivat ja näistä tuloksista valittiin kaksi parasta kierrostulosta lopputulokseen. Kilpailu pelattiin haastavalla kentällä. Ensimmäisenä päivänä myös sääolosuhteet haastoivat peliä, kun tuuli puhalsi 8 metriä sekunnissa, mikä näkyi kaikkien joukkueiden pelissä. Millään kentällä en ole nähnyt yhtä niin vaikeaa väylää kuin Balaton Golf -kentän väylä 13.
Haastava kenttä sekä keli näkyi naisten pelissä erityisesti rangaistuksen määränä. Fiilis joukkueen kesken oli kuitenkin hyvä läpi koko viikon, mitä oli ilo seurata. Kilpailun voitti tanskalainen golfseura Smorum Golf Club tuloksella +17. Meidän joukkueen lopputulos oli +43. Kaiken kaikkiaan reissu oli todella opettavainen niin pelaajille kuin minulle itselleni ja oli hieno olla edustamassa omaa kotiseuraa. Naisille jäi reissusta sen verran hampaan koloon, että he tahtovat varmasti olla ensi vuonna korkeammalla sijalla kilpailussa. Ensiksi toki pitää taistella Suomen mestaruudesta, jotta osallistumisoikeus EM-joukkuekisaan saavutetaan.”

Kilpailun lopputuloksia voi tarkastella täältä.

Tsemppiä naisille tuleviin koitoksiin!

Jasmiina, Lotta ja Emmi kilpailun avajaispäivänä. Kuva: European Golf Association.

 

 

Kategoriassa Ajankohtaista