Nokia River Golfin Kevät-kenttä 9r avataan ti 30.3. – Tervetuloa golfkausi 2021!

Nokia River Golfin Kevät-kenttä 9r avataan ti 30.3. – Tervetuloa golfkausi 2021!

Golfkausi 2021 saadaan polkaistua käyntiin Nokia River Golfissa Kevät-kentän 9r auetessa tiistaina 31.3. Ajanvaraus Kevät-kentälle avataan maanantaina klo 12.00. NexGolfissa Kevät-kenttä varataan River 10-18-kentältä.

Kevät-kenttä 9r pelataan seuraavasti:

-River 10
-River 11
-River 12
-River 15
-River 16
-River 17
-Harjoitus-väylä 1
-Harjoitus-väylä 2
-River 18

Kenttä ei tule olemaan avauksen aikaan vielä tasoituskelpoinen eikä Kevät-kentän tuloskorttia löydy Golf Gamebook-sovelluksesta. Kevät-kenttä on vuodenaikaan nähden hyvässä maaliskuun pelikunnossa ja kaikki väylät pelataan kesägreeneille.

Jotta golfia voitaisiin pelata turvallisesti on jokaisen pelaajan huomioitava seuraavat asiat:

-Jos olet vähänkään sairas, pysy kotona.
-Muista hyvä käsihygienia. Pese käsiä saippualla aina mahdollisuuksien mukaan ja käytä käsidesiä.
-Käyttäessäsi lainakärryjä desinfioi kärryn kahva kärryparkista löytyvillä desinfiointiaineilla ennen ja jälkeen kierroksen.
-Älä kättele tai halaa pelikavereita.
-Pidä pelikavereihin riittävä etäisyys koko kierroksen ajan, 2 metriä.
-Pelaa ainoastaan omilla pelivälineillä.
-Pidä lipputanko reiässä putatessakin, näin vältytään tankoon koskemiselta. Nosta pallo varovasti reiästä, jotta reikä ei vaurioidu.
-Suosittelemme vahvasti maskin käyttöä sisätiloissa, esim klubin alakerran wc-tiloissa sekä kentän ulko wc-tiloissa.

Kaikkien golfkentälle tulevien ulkoilijoiden pyydetään välttämään kaikenlaisia joukkoparveiluita esim. parkkialueella. Kun auto on jätetty parkkiruutuun, suunnataan välittömästi kohti ykköstiitä, välttäen isompien ryhmien kokoontumisia juttutuokiolle.

 

Ajanvaraus, ilmoittautuminen ja maksaminen

Koska kentistä on tässä kohtaa avoinna vain 9 reikää, voivat kaikki pelaajat varata ainoastaan 9r-kierroksia. Näin mahdollisimman moni pääsee pelaamaan. Kentille lähdetään 4 hlön ryhmissä 10 min aikaväleillä. Peruuttamattomista ja käyttämättömistä tiiajoista veloitamme voimassaolevan green fee-maksun. Alkuun aikoja kentältä voi varata päivittäin klo 10-17. Seuraamme tulevia sääennusteita ja reagoimme Kevät-kentän aukioloon tilanteen mukaan. Mikäli aamupakkasen vuoksi joudutaan aamulla perumaan tiiaikoja, kyseisiä aamun aikoja ei siirretä eteenpäin vaan ajat peruuntuvat.

Tiiaikoja voi varata kyseiselle päivälle ja neljälle seuraavalle päivälle eteenpäin. Tässä kohtaa kevättä emme ota ajanvarauksia pidemmälle ajalle vastaan eli ns ennakkovaraukset eivät kenenkään kohdalla ulotu neljää päivää pidemmälle ajalle. Uusi ajanvarausikkuna aukeaa aina päivittäin klo 7.00.

Lähtöaikaperuutukset voi tehdä 4 h ennen lähtöä netissä.

Caddiemaster, golftoimisto ja ravintola ovat toistaiseksi suljettu. Tässä kohtaa kautta ei kahvilapalveluita ole kentällä tarjolla.

Caddiemaster palvelee etänä ja on tavoitettavissa puhelimitse päivittäin klo 9-16 p. 033400 234 kentän ollessa avoinna. Mikäli asia ei ole kiireellinen, toivomme pelaajien olevan yhteydessä toimisto@nrg.fi.

Pelaamaan tulevilla NRG jäsenillä tulee olla kauden 2021 maksut maksettuina.
NRG jäsenet voivat varata peliajat NexGolfissa tuttuun tapaan omilla nettitunnuksillaan.

Jokaisen kausimaksulla pelaavan NRG jäsenen tulee itse huolehtia oman peliaikansa kuittaamisesta NexGolf-ohjelmassa. Näin tiedämme ketkä henkilöt palveluitamme ovat olleet kunakin päivänä käyttämässä. Peliajan vahvistamista edellytämme siis jokaiselta jäseneltä.

Vieraspelaajat voivat varata tiiajan Teetime.fi, jossa myös maksun voi suorittaa tai varaamalla ajan puh. 033400 234. Green feen voi maksaa myös MobilePaylla. MobilePaylla maksamisesta voit lukea lisää täältä.

Mikäli pelaaja tahtoo maksaa green feensä laskulla, tulee lasku pyytää toimistolta soittamalla puh. 033400 234 tai spostilla toimisto@nrg.fi ennen pelaamaan tuloa. Green fee-laskua pyydettäessä tulee ilmoittaa päivämäärä ja lähtöajan kellon aika sekä pelaajat jota green fee-lasku koskee ja laskutusosoite.
Mikäli asiakas ei pyydä laskua toimistolta yllämainitulla tavalla, eikä green feetä ole maksettu muullakaan tavalla, veloitamme green fee-laskutuksesta 5 eur laskutuslisän.

Eri liikuntaeduilla ja pelilipuilla maksamisesta voi myös sopia toimiston kanssa erikseen.

Green fee vieraspelaajille:
-35eur/aikuinen/9r
-20 eur/opiskelija/9r (opiskelijakortti toimitettava toimisto@nrg.fi)
-14eur/juniori/9r (2000 tai myöhemmin syntyneet)

 

Green fee NRG jäsenille:
-20eur/aikuinen/9r
-15eur/opiskelija/9r
-10eur/juniori/9r

 

Lähipelialue on toistaiseksi suljettu.

Rangen palloautomaatit toimivat normaalisti. Pallokorin hinta on 3eur ja pallokoneet toimivat lähimaksulla sekä ladattavilla Solo-korteilla. Tässä kohtaa kautta emme lataa Solo-kortteja klubin ollessa suljettu.

WC-tilat klubin alakerrassa ovat pelaajien käytettävissä, aina kun kenttä on avoinna. Klubin alakerran wc-tiloihin pelaajat pääsevät klubin golfautotallin puoleisen seinustan päätyovesta. Hyvä käsihygienia pitää muistaa asioidessa alakerran WC-tiloissa.

Koronaviruspandemian jyllätessä pelaajiemme ja henkilökuntamme terveys ja hyvinvointi ovat ykkösasioita. Seuraamme aktiivisesti koronavirustilannetta ja viranomaisten tiedotteita.

Jokaiselta edellytetään jälleen tänäkin keväänä vastuullista käytöstä golfia pelatessa ja treenatessa. Kiitos kaikille jo etukäteen ohjeiden noudattamisesta.

#eimokatatätä

Mahtavaa golfkautta 2021 kaikille!

Kenttänäkymää 28.3.
Kuva: Riku Lunden

Kategoriassa Ajankohtaista