Nokia River Golf Ry:n uudet osaajat Martina ja Kaisa esittäytyy

Nokia River Golf Ry:n uudet osaajat Martina ja Kaisa esittäytyy

Nokia River Golf Ry:n hallitus täydentyy kahdella uudella osaajalla. Samalla seura haluaa kiittää erovuoroisina hallituksen jättäneitä Lady-kapteeni Titta-Liina Gustafssonia ja naistoimikunnan puheenjohtaja Marja Kivirantaa erinomaisesta seuran eteen tehdystä työstä. Titta-Liinan ja Marjan työtä tulee jatkamaan uusi Lady-kapteeni Martina Pellinen sekä uusi naistoimikunnan puheenjohtaja Kaisa Luhtala.

Martina ja Kaisa ovat varmasti monelle jo tutut kasvot aikaisemmilta pelikausilta. Seuraavaksi pääset lukemaan haastattelun muodossa Martinan ja Kaisan omasta golfin peluusta ja heidän osaamisesta, jota he tuovat mukanaan seuran hallitukseen.

Martina Pellinen – Lady-kapteeni

1.Lyhyt esittely.

Olen pelannut golfia 21 vuotta ja toiminut Riverissä monenlaisissa tehtävissä 15-vuotiaasta alkaen. Olen ollut mm. kesätöissä ravintolassa, caddie masterissa, kilpapelaajana junioreissa, valmentajana, bränditoimikunnan vetäjänä ja Oy:n hallituksessa. Riveri on siis todella lähellä sydäntäni.

Muutin mieheni ja yksivuotiaan poikani Albertin kanssa keväällä muutaman Kööpenhamina-vuoden jälkeen takaisin Suomeen ja pääsen sen myötä taas pelaamaan useammin. Viime kesänä kiersin kenttää lähinnä lastenvaunujen kanssa bägiä kantaen.

Työkseni toimin Metsolla seulaliiketoiminnan Finance Business Partnerina. Vapaa-ajallani pelaan golfin lisäksi koripalloa, neulon ja käyn marjassa ja sienestämässä. Ennen lasta seikkailin innokkaasti rinkkani kanssa ympäri maailmaa, eikä se ole niin paljoa muuttunut lapsenkaan myötä.

2.Mitä golf sinulle merkitsee?

Golf on minulle yhdessäoloa perheeni ja ystävieni kanssa, ulkoilua säässä kuin säässä, uusiin ihmisiin tutustumista, itsensä jatkuvaa haastamista ja kisailua. Olen pelannut reilusti yli puolet elämästäni ja se on antanut minulle valtavasti! Golfin ansiosta olen viettänyt paljon aikaa erilaisten ja eri ikäisten ihmisten kanssa ja olen pystynyt hyödyntämään golfkentällä opittuja taitoja myös työelämässä.

3.Millaista osaamista tuot mukanasi ry:n hallitustyöhön?

Palaan innolla Ry:n hallitukseen muutaman vuoden tauon jälkeen. Olen toiminut viimeiset neljä vuotta Oy:n hallituksessa ja hallitusten tekemän aktiivisen yhteistyön ansiosta, asiat ovat minulle monella tapaa jo tuttuja.

Omat vahvuuteni ovat talouden puolella ja minulle on tärkeää golfseuran vakaa talous, joka mahdollistaa kenttien ja seuran jatkuvan kehittämisen sekä suuremmat investoinnit.

Kapteenina haluan tuoda Suomen naisgolfia modernimpaan suuntaan, ylläpitää seuran yhteisöllisyyttä ja tukea erilaisia tapoja pelata golfia. Ennen kaikkea haluan osaltani vaikuttaa siihen, että jokainen pelaaja tuntee itsensä tervetulleeksi niin seuraamme kuin kentällekin.

4.Millaisena näet Riverin 5 vuoden päästä?

Vuonna 2025 Riverissä on Suomen tyytyväisimmät jäsenet ja vieraspelaajat. Olemme kehittäneet kenttiämme aktiivisesti vuosittain ja ne ovat molemmat Suomen 10 parhaan kentän joukossa. Riveri jatkaa rohkeasti uudistumistaan, mutta säilyttäen edelleen seurallemme erityisen tärkeät arvot; yhteisöllisyyden ja korkealaatuisen asiakaspalvelun.

5.Mikä on suosikkiväyläsi Riverissä?

Suosikkiväyläni on Riverin uusi 13, sillä avauksen sijoittelulla on merkitystä ja onnistuneen toisen lyönnin jälkeen on mahdollista päästä puttaamaan eaglea.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kaisa Luhtala – Naistoimikunnan puheenjohtaja

1.Lyhyt esittely

Olen 2011 käynyt Riverissä Juhan Greencard-kurssin ja siitä alkaen ollut lajin innokas harrastaja ja seuraaja. Naistoimikunnassa olen ollut mukana neljä vuotta. Asun Pirkkalassa mieheni Henrin sekä poikieni Vertin, 3 v. ja Eemelin 6 kk, kanssa. Vaikka lasten myötä pelien määrä kentällä on vähän vähentynyt on silti ollut toimikuntatyöskentelyn kautta mahtavaa pysyä mukana toiminnassa ja lajin parissa!

2.Mitä Golf sinulle merkitsee?

Mielestäni on hienoa, että meillä on yhteinen harrastus mieheni kanssa. Golfista keskustellaan yhdessä, käydään rangella ja pelaamassakin. Neuvojakin saan välillä, mutta en onneksi liikaa, vain pyydettäessä 🙂 Vaikka nuorempana pidin äitini golfharrastusta yläluokkaisena ja porvarillisena, niin nykyään kuulun ylpeänä itsekin golffarien ”heimoon”. Jaan mielelläni ilosanomaa lajin hienoudesta ja painotan, että kuka tahansa voi lähteä mukaan! Laji on myös tärkeä irtiotto arkirumbasta; kentällä pääsee omaan maailmaan ja saa ajatukset pois työstä tai kakkavaipoista.

3.Millaista osaamista tuot mukanasi ry:n hallitustyöhön?

Naistoiminkunnan edustajana ajattelen edustavani hallituksessa erityisesti seuran naisjäseniä. Työssäni Tredun yritys- ja työnantajapalveluissa olen ollut paljon asiakkuuksien kehittämisen parissa. Asiakkaiden aito kuuleminen ja heidän osallistaminen mukaan kehittämiseen sitouttaa heitä myös seuraan ja yhteisöön. Kasvatustieteilijän näkökulmasta halu oppia on avain kehittymiseen ja menestymiseen.

4.Millaisena näet Riverin 5 vuoden päästä?

Riverissä vuonna 2025 on Suomen tyytyväisimmät pelaajat. Seuran jäsenet haluavat olla aktiivisesti mukana kehittämässä toimintaa ja yhteisöllisyyttä vaalitaan eri tavoin. Valtakunnan tasollakin huomioitu vahva ja lämmin yhteisöllisyys näkyy ja tuntuu myös vieraspelaajille. Ladygolfarit arvostavat Riveriä naismyönteisenä vieraskenttänä ja seurana.

5.Mikä on suosikkiväyläsi Riverissä?

Riverin 4. väylä, eagle mahdollisuus kutkuttaa, kannustaa pieneen riskinottoon.

 

 

 

 

 

 

 

Kategoriassa Ajankohtaista