NHL-tähti Patrik Laine ja Riverin Sami Välimäki kohtaavat Viasat Urheilun FB-livessä näytettävässä golfkilpailussa – Kentälle pääsy on yleisöltä kielletty!

NHL-tähti Patrik Laine ja Riverin Sami Välimäki kohtaavat Viasat Urheilun FB-livessä näytettävässä golfkilpailussa – Kentälle pääsy on yleisöltä kielletty!

Me Nokia River Golfissa haluamme tuoda vastuullisesti ja kaikkia viranomaisten toimintaohjeita noudattaen hieman iloa tämän koronapandemian keskelle yhdessä Visat Urheilun kanssa.

Perjantaina 17.4. pääsemme seuraamaan varsin mielenkiintoisen kaksikon golfpeliä, kun NHL-tähti Patrik Laine sekä Euroopan Tourin kisan kaikkien aikojen nuorimpana suomalaisena voittanut Riverin Sami Välimäki ottavat toisistaan mittaa Rock-kentän takaysillä.

On upeaa, että saamme luoda puitteet tällä tapahtumalle. Saamme olla seurana ylpeitä, kun kaksi omaa jäsentämme ovat tapahtuman päätähtinä.

Tapahtuman ajan noudatamme tiukasti korona-ajan ohjeistuksia. Tästä johtuen katsojien saapuminen kentälle on ehdottomasti kielletty. Perjantain kisaa voit jännittää omalla kotisohvalla Viasat Urheilun Facebook-tilillä klo 17.00 alkaen. Tähän asti te pelaajat olette noudattanut upeasti poikkeusajan ohjeistuksia ja toivomme, että ohjeita noudatetaan myös tämän tapahtuman suhteen. Myös tapahtuman järjestelyt toteutetaan viranomaisten ohjeistuksen mukaan. Tapahtuma tuo mukavaa viihdettä tähän muuten synkempään ajanjaksoon, mutta vastuullisuutta ei pidä missään kohtaa laiminlyödä.

Välimäki ja Laine kommentoivat haastetta seuraavasti Viasat Urheilun tiedotteessa täällä:

”Hienoa päästä haastamaan Sami Välimäen tasoinen nuori huippupelaaja. Koetan vähän psyykata kentällä, katsotaan tasoittaisiko se vähän puntteja?” Laine kuittaa pilke silmäkulmassa.

”Patrik on erinomainen golffari ja on hauska päästä pelaamaan häntä vastaan. River Golf luo hienot puitteet ja kyllä minä tämän ajattelin voittaa,” lupailee Välimäki ennen kisaa.

Turvallisuussyistä johtuen Nokia River Golfin range on suljettu perjantaina 17.4. klo 16.00-16.45. Kilpailu käynnistyy Rock-kentän väylillä 10-18 klo 17.00, mistä johtuen Rock-kentän takaysin lähdöt väliltä klo 16.37-17.26 on suljettu. 

Toivomme, että saamme ylpeästi tarjota puitteet tämän koko Suomen väestöä koskevan tapahtuman järjestämiseen luottaen siihen, että oma jäsenistömme noudattaa asettamiamme ohjeita tapahtuman suhteen tarkasti. Nautitaan siis tästä viihteestä omalta kotisohvalta käsin!

Jos olet tulossa pelaamaan muille kentille kyseisenä ajankohtana, pyydämme teitä siirtymään omalle lähtöpaikalle viipymättä ja liikkumaan vain oman pelattavan kentän pelialueella. Paikalla on mahdollisesti myös lehdistön edustajia, joten pyydämme, että omalla toiminnallanne näytätte esimerkillisesti, kuinka golfin peluu on vastuullista ja täyttää kaikki poikkeusajan erikois- ja turvallisuusohjeet. Luethan huolella ohjeistuksemme poikkeusajan peleistä täältä, ennen kentälle menoa.

Kiitos siitä, että noudatatte ohjeistuksiamme huolella ja ette tule seuraamaan ottelua paikan päälle.

Kategoriassa Ajankohtaista