Naistoimikunnan järjestämät Sporttikirppis ja Aloittelija puttaa 9r-kisa sunnuntaina 6.9.

Naistoimikunnan järjestämät Sporttikirppis ja Aloittelija puttaa 9r-kisa sunnuntaina 6.9.

Naistoimikunta on järjestänyt seuramme jäsenille ja muille kiinnostuneille mukavaa syyskuun alun ohjelmaa sunnuntaille 6.9.2020.

Sporttikirppis

Tervetuloa myymään vanhat urheiluvarusteesi NRG:n Sporttikirppikselle sunnuntaina 6.9. klo 10-13. Tapahtuman järjestää Nokia River Golfin naistoimikunta ja se on kaikille avoin sekä maksuton.

Sporttikirppikselle voit saapua paikalle myyjäksi ilman ilmoittautumista, varaa vain matkaasi mukaan oma myyntialusta, kuten pöytä, viltti tai vaaterekki. Jokainen myyjä hinnoittelee tuotteet haluamallaan tavalla ja myy omat tavaransa. Sporttikirppikselle myytäväksi sopivat vaatteet, välineet ja muut niin lapsien kuin aikuisten urheiluvarusteet. Tapahtuma järjestetään klubitalon piha-alueella säävarauksella. Tarvittaessa myyntipaikkoja voidaan pystyttää myös golfautojen katokseen. Mahdollisista muutoksista ilmoitamme osoitteessa www.nrg.fi.

Tervetuloa laittamaan sporttivarusteet kiertoon ja tekemään hyviä löytöjä!

Aloittelija puttaa 9r -kisa

Aloittelija Puttaa -kisa on mitä oivallisin mahdollisuus tutustuttaa aloittelija golfin saloihin! Kilpailussa naisgolffari pyytää parikseen täysin kokemattoman pelaajan, miehen tai naisen, joka vastaa kilpailun puteista. Kilpailussa Riverin etuysillä aloittelija pääsee osaksi todellista golfkisaa. Paras tiimi ja paras puttaaja palkitaan!

Kilpailu käynnistyy klo 14.00 väliaikalähdöillä. Ennen kilpailua on Riverissä tarjolla tutustumista golfin pariin 13.30 alkaen. Pelaajat pääsevät myös nauttimaan ennen starttiaan ravintola Bufferin smoothiebaarista. Tapahtuma on maksuton! Kaikkien mukana olevien parien kesken arvotaan Ravintola Bufferin burgerilahjakortit.

Ilmoittautumiset toimisto@nrg.fi tai p. 03 3400 234, jotta saamme myös parin toisen pelaajan nimen kirjattua järjestelmään. Max 36 paria.

 

Tervetuloa mukaan tapahtumiin!

 

Kategoriassa Ajankohtaista