Mitkä ovat ammattilaispelaamisen vaatimukset? – Urasuunnittelua ja -neuvontaa tarjolla 13.6. Riverissä

Mitkä ovat ammattilaispelaamisen vaatimukset? – Urasuunnittelua ja -neuvontaa tarjolla 13.6. Riverissä

Tervetuloa NRG Open hosted by Veikko Salli -kilpailun yhteydessä järjestettävään urasuunnittelutilaisuuteen ke 13.6 klo 17-18 Riveriin. Aiheena on tausta-asiat, joita tulee ottaa huomioon, jos tavoitteena on menestyä ammattilaispelaajana, miten näihin kannattaa valmistautua ja lähteä toteuttamaan. Vetäjänä on entinen ammattilaispelaaja ja PGA:n jäsen Mikko Rantanen.

Tilaisuudessa käydään läpi mitä kaikkia asioita tulee huomioida kilpailemisen ja valmennuksen lisäksi, jotta huipulle tähtäävä pelaaja voi menestyä ammattilaisena. Tarkoituksena on opastaa ja kouluttaa pelaajia taustajoukkoineen, miten tärkeää on suunnitella pelaajan urapolkua myös liiketoiminnan näkökulmista. Tavoitteena on antaa osallistujille ymmärrys erilaisten kaupallisten, juridisten, hallinnollisten sekä markkinointiviestinnällisten asioiden hoitamisesta, jotta pelaajilla olisi paremmat mahdollisuudet menestyä ”startup-yrittäjänä”, kun hän päättää siirtyä ammattilaiseksi.

Tilaisuus on osa Golfliiton järjestämiä palveluita huipulle tähtääville pelaajille, heidän valmentajille, vanhemmille ja muille taustajoukoille. Tilaisuus on maksuton.

Ilmoittautuminen: https://www.lyyti.fi/reg/Urasuunnittelu_Nokia

Tilaisuuksiin pääsee mukaan ilmoittautumattakin, jos tilaa on.

Tiedustelut:

Mikko Rantanen

0500-656565

 

Kategoriassa Ajankohtaista