Mikäli mielit tänään ma 16.3. golfpeleille, se onnistuu River-kentän etuysillä -Lue peliohjeet tästä

Mikäli mielit tänään ma 16.3. golfpeleille, se onnistuu River-kentän etuysillä -Lue peliohjeet tästä

Tänään maanantaina 16.3. maa Taivalkunnassa on sula, ja pelit Riverin etuysillä ovat avoinna kaikille.

NRG jäsenet voivat varata peliajat NexGolfissa tuttuun tapaan omilla nettitunnuksillaan. Vieraspelaajat pääsevät pelaamaan etuysille palloränniperiaatteella tai puh. 033400 234. Green fee vieraspelaajille on 20eur.

Tiistaista alkaen keli on hyvin vaihtelevaa ja tulevat yöpakkaset saattavat pitää joinain päivinä kenttää hyvinkin pitkään suljettuna. Nettisivustollamme ilmoitamme päiväkohtaisesti kentän aukiolosta.

Noudatamme ja otamme vakavasti THL:n antamia ohjeistuksia koronavirukseen liittyen. Alkaneella viikolla Riverin klubi eikä caddiemasterin vastaanottomme ole avoinna. Vieraspelaajat voivat jättää 20eur greenfee-maksun kuoressa klubin mailanpesupaikan seinässä olevaan lukittuun postilaatikkoon. Kuoreen riittää kirjauksena pelaajan nimi ja kotiseura. Klubin pesuhuonekerroksen wc-tiloihin pelaajat pääsevät klubin golfautotallin puoleisen seinustan päätyovesta.

Pyydämme pelaajia huomioimaan hyvän käsihygienien tullessaan golfpeleille. Perinteisiä golfiin kuuluvia kättelyitä tai halauksia kierroksen päätteeksi ei kentällämme tässä kohtaa tehdä. Nyt on monessa kohtaa korostettu ulkona liikkumisen hyviä puolia ja tätähän golf parhaimmillaan tarjoaa. Golfpelissä ei tarvitse olla lähikontaktissa kanssapelaajien kanssa ja golfin on todettu monissa tutkimuksissa olevan tehokasta lääkettä ahdistuksen kaltaisiin tuntemuksiin. Nyt kun mediasta kuulemme päivittäin melko huolestuttaviakin uutisointeja, voi golfin peluu luonnon äärellä olla hyvä vaihtoehto mielen virkistämiseen.

Liikunnallista viikkoa jäsenillemme ja vieraspelaajillemme!

Nyt on viimeistään hyvä hetki alkaa nauttia sateisen talven jälkeen ulkoilusta. Kevätauringon lämpö kun tuntuu jo mukavasti päivisin iholla.

Kategoriassa Ajankohtaista