Mestaruuskilpailujen sarjajärjestys – olethan jo ilmoittautunut?

Mestaruuskilpailujen sarjajärjestys – olethan jo ilmoittautunut?

Mestaruuskilpailut lähestyvät!

Nokia River Golfin seuran mestaruuskilpailut pelataan 13.-15.8. perjantaista sunnuntaihin sekä River että Rock-kentillä.

Ilmoittautuminen mestaruusviikonloppuun onnistuu joko caddiemasterin kautta sähköpostilla toimisto@nrg.fi sekä soittamalla numeroon 03 3400 234 tai Golf GameBook -kilpailukalenterin kautta. Linkki kilpailukalenteriin: https://nokiarivergolf.fi/golf-gamebook-kilpailukalenteri/

Ilmoittauduthan suoraan omaan sarjaasi tai ilmoitathan sarjan caddiemasterille.

Sarjojen pelijärjestys päiville on alustavasti määritelty. Pelit alkavat perjantaina 11.00 ja muina päivinä klo 7.00. Sarjojen tarkat lähtöajat varmistuvat lähempänä mestaruuskisaviikonloppua, kun ilmoittautuminen kisaan on sulkeutunut. Kaikki sarjat pelaavat molemmilla kentillä. Pidätämme oikeuden sarjajärjestysmuutoksiin.

Perjantai – River Perjantai – Rock

Ei pelejä

 

klo 11 alkaen

Miehet

Lauantai – River Lauantai – Rock

klo 7.00 alkaen

Miehet 

Naiset  

Miehet 50

 

 

 

 

 

 

 

klo 7.00 alkaen

Miehet 60  

Miehet 70  

Miehet 80 

Pojat 12  

Pojat 16  

Tytöt 16  

Tytöt 12  

Naiset 50  

Naiset 60  

Naiset 70  

Sunnuntai – River Sunnuntai – Rock

klo 7.00 alkaen

Miehet 70  

Miehet 80  

Miehet 60  

Naiset 50  

Naiset 60  

Naiset 70  

Tytöt 12  

Tytöt 16  

Pojat 12  

Pojat 16  

klo 7.00 alkaen

Miehet 50  

Naiset  

Miehet  

 

 

 

 

 

 

 

Kisaviikonloppu huipentuu NRG mestaruuskisat 2021 -tapahtumaan ja NRG Shootout 3.0 with Bufferi -kisaan.

NRG Shootout 3.0. with Bufferi järjestetään 15.8. sunnuntaina Nokia River Golfin mestaruuskilpailuiden lopputapahtuman yhteydessä!

Siirrymme mestaruusviikonlopun palkintojenjaosta seuraamaan huikeaa tapahtumaa, jossa 100 ensimmäistä ilmoittautunutta pääsee kisaamaan Ravintola Bufferin tarjoamista kuukauden ilmaisista lounaista. Luvassa myös mahtava Hole in One -palkinto, joten nyt kannattaa lähteä mukaan!

MUUTAMIA PAIKKOJA ON VIELÄ JÄLJELLÄ NRG SHOOTOUT 3.0 WITH BUFFERI -KISAAN! Ilmoittaudu heti mukaan joko painamalla tästä. Voit myös ilmoittautua soittamalla caddiemasterille 03 3400 234 tai laittamalla sähköpostia osoitteeseen toimisto@nrg.fi.

Hole in One -palkinnon lisäksi kaikkien mestaruuskisojen palkintojenjaossa ja Shootout -kilpailussa läsnäolleiden kesken arvotaan NRG kausikortti kaudeksi 2022 Shootout -kisan jälkeen!

Ravintola Bufferi pitää Shootout -kilpailun yhteydessä omaa myyntipistettään, josta voitte nauttia kylmiä juomia ja pientä purtavaa.

Tervetuloa siis mukaan myös katsomaan koko perheen voimin koko seuran yhteiseen mestistapahtumaan sunnuntaina 15.8.!
Palkintojenjakoon sekä Shootouttiin, ja samalla myös arvontaan osallistuminen ei edellytä osallistumista mestaruuskilpailuihin.

Kategoriassa Ajankohtaista