Menestystä Pirkanmaan Junnutourilla!

Menestystä Pirkanmaan Junnutourilla!

Mukavassa ja leppoisassa kelissä pelattiin 12.7.2019 Pirkanmaan Junnutourin osakilpailu Hiisi-Golfissa Lempäälässä. Meidän junnuista mukana olivat Leevi Leskinen, Senni Salminen ja Lauri ”Late” Rosendahl. Kolmikko edusti seuraamme taas oikein mallikkaasti seuraamme.

Palkinnothan jaettiin tasoituksellisesti, kuten aina Pirkanmaan Junnutourilla. Ihan terävimpään kärkeen ei tällä laskutavalla päästy, mutta mainetta tuli silti. Kaiken kaikkiaan osallistujia oli mukavasti, eli ysiä lähti kiertämään komeat 32 junnua!

Hiisi-Golfin järjestäjät olivat kehittäneet kierrokselle myös tietokilpailun ja jokainen lähtöryhmä oli oma joukkueensa. Se oli virkistävä idea!
Mutta siten tulostaulukkoon. Senni Salminen oli paras tyttö, ja sai siitä maininnan. Hän pelasi 22 pistettä ja kokonaissijoitus oli neljäs. Lauri Rosendahl pelasi 18 pistettä ja oli 10. Leevi Leskinen pelasi 17 pistettä ja oli näin 14.

Eli kaikki junnumme olivat kymmenen parhaan joukossa! Kisassa oli myös erikoiskilpailu, väylällä numero 2., lähimmäksi lippua kahdella lyönnillä -kisa. Sen voitti Lauri Rosendahl, lyömällä pallon 42 cm päähän lipusta. Onnittelut koko kolmikolle hienosta kisasta!

        

Kategoriassa Ajankohtaista