Matti Kulmala on osallistunut Nokia River Golfin mestaruuskisoihin jo 31 vuotta: ”Tähän tapahtumaan on aina kiva tulla.”

Matti Kulmala on osallistunut Nokia River Golfin mestaruuskisoihin jo 31 vuotta: ”Tähän tapahtumaan on aina kiva tulla.”

Matti Kulmala on Nokia River Golfin pitkäaikainen jäsen. Kulmala on tuttu näky Riverissä sekä Riverin mestaruuskisoissa – tämä vuosi on hänelle numero 32 miesten mestaruuskisoissa.

Kun Kulmalalta kysytään, mikä saa hänet ilmoittautumaan vuosi toisensa jälkeen mestaruuskilpailuihin, hän toteaa: ”Mahtava tapahtuma. Perjantain tunnelma on omaa laatuaan, kun kaikki ovat täpinöissään. Kierroksen jälkeen jännitetään jo lauantain käännettyä järjestystä ja niin edelleen.”

Kulmala on voittanut kaiken kaikkiaan kolme mestaruutta. Hän on ollut aktiivinen kehittäjä Riverin eri toimikunnissa.
”Tähän tapahtumaan on aina kiva tulla”, Kulmala lisää. ”Ajattelin ainakin nämä mestaruuskisat vielä tulla pelaamaan, katsotaan sitten seniorimiesten osalta ensi kerralla.”

Totesimme yhdessä Matin kanssa, että mestaruuskisat ovat enemmänkin tapahtuma kuin kilpailu. Ennen kaikkea, se tuo riveriläisiä yhteen.

Kiitos Matti Kulmala! Monennetko mestaruuskisat nämä sinulle ovat?

Kategoriassa Ajankohtaista