Maanantaina 13.4. kenttä auki – Tervetuloa pääsiäisen peleille!

Maanantaina 13.4. kenttä auki – Tervetuloa pääsiäisen peleille!

Sääennusteet muuttuvat nyt vauhdilla, tällä kertaa onneksi muutos tapahtui parempaan suuntaan. Toisin kuin olimme ajatelleet, pääsemmekin avaamaan tänään maanantaina 13.4. kentät pääsiäisen peleille.

Pelaamaan River-kentän väylille 1-9 ja 10-18 sekä Rock-kentän väylille 1-9 ja 10-18 päästään maanantaina klo 10.05 alkaen. 

Molemmilla kentillä, niin River- kuin Rock-kentällä, pelataan 2 hlön ryhmissä ja 7 min lähtöväleillä. Kentän kapasiteettirajoituksesta johtuen toivomme, että kaikki pelaajat varaavat tässä kohtaa ainoastaan 9r kierroksen/päivä. Jos kierroksen jälkeen on ajanvarauksessa vapaata, voi sitten pelata myös toisen kierroksen. Näin saamme pelitilaa kaikille sitä haluaville.

Vieraspelaajien ohjeen ajanvaraukseen löydät täältä.

Luethan huolella poikkeusajan peliohjeet, ennen kuin lähdet pelaamaan. Ohjeen löydät täältä.  Vastuullisuus ja ohjeiden noudattaminen on nyt erityisen tärkeää.

Kenttä pidetään heikosta kelistä johtuen suljettuna tiistaina 14.4. mutta keskiviikkona ennusteet näyttävät taas hieman mukavimmilta, jolloin taas pääsemme kevään ulkoiluista golfkentälle nauttimaan.

Ravintola Bufferin take away -taukokioski on suljettu  epävakaasta pelikelistä johtuen.

Klubi ja caddiemaster ovat suljetut koronaviruspandemian vuoksi. Toimiston puhelinpäivystys on avoinna maanantaina 13.4. klo 9–15.
Tiistaista alkaen caddiemaster palvelee taas etänä klo 9-17 puh. (03)3400234 tai toimisto@nrg.fi.

Mukavia toisen pääsiäispäivän ulkoiluja!

 

Kategoriassa Ajankohtaista