Lisää kenttiä auki Riverissä – to 15.4. River 18r ja la 17.4. Rock 18r!

Lisää kenttiä auki Riverissä – to 15.4. River 18r ja la 17.4. Rock 18r!

Iloksemme ilmoitamme, että saamme tämän viikon aikana auki niin River-kentän 18r kuin Rock-kentän 18r.
River-kentän väylät 1-9 sekä väylät 10-18 normaalissa pelijärjestyksessä aukeavat torstaina 15.4. ja Rock-kenttä 18r aukeaa lauantaina 17.4.

Kentät ovat tasoituskelpoisia mutta voimassa on siirtosääntö 15 cm yleisellä pelialueella. Mikäli pallo on yleisellä pelialueella hiekalla, tulkitaan tämä tilapäiseksi esteeksi. Vapautus ilman rangaistusta lähimmälle pelattavalle paikalle, ei kuitenkaan lähemmäksi lippua.

Ajanvaraus, ilmoittautuminen ja maksaminen

River-kentän ajanvaraus tapahtuu kahden erillisen 9r varauksena. Mikäli pelaaja tahtoo kiertää River-kentällä 18r, tulee aika varata 9r kierroksille erikseen 2h 20 min aikavälillä. Toukokuun alusta alkaen kevään ja syksyn ajan, kun River-kentän varaus tapahtuu kahden erillisen 9r varauksena, viikonloppujen ajanvaraus tapahtuu suoraan 18r varauksena.

Rock-kentälle peliaika varataan normaalisti 18r kierroksena läpi kauden.

Klubitalon lähipelialue aukeaa torstaina 15.5.

Kentille lähdetään 4 hlön ryhmissä 10 min aikaväleillä. Peruuttamattomista ja käyttämättömistä tiiajoista veloitamme voimassaolevan green fee-maksun.

Tiiaikoja voi varata kyseiselle päivälle ja neljälle seuraavalle päivälle eteenpäin. Tässä kohtaa kevättä, kun saamme koko kenttäkapasiteettimme käyttöön, siirrymme kesän 2021 ajanvarausohjeisiin, joihin voit tutusua täällä. Uusi ajanvarausikkuna NexGolfissa aukeaa aina päivittäin klo 7.00.

Pelaamaan tulevilla NRG:n jäsenillä tulee olla kauden 2021 maksut maksettuina. NRG jäsenet voivat varata peliajat NexGolfissa tuttuun tapaan omilla nettitunnuksillaan.
Jokaisen kausimaksulla pelaavan NRG jäsenen tulee itse huolehtia oman peliaikansa kuittaamisesta NexGolf-ohjelmassa. Näin tiedämme ketkä henkilöt palveluitamme ovat olleet kunakin päivänä käyttämässä.

Vieraspelaajat voivat varata tiiajan Teetime.fi, jossa myös maksun voi suorittaa tai varaamalla ajan puh. 033400 234. Green feen voi maksaa myös MobilePaylla. MobilePaylla maksamisesta voit lukea lisää täältä.

Mikäli pelaaja tahtoo maksaa green feensä laskulla, tulee lasku pyytää toimistolta soittamalla puh. 033400 234 tai spostilla toimisto@nrg.fi ennen pelaamaan tuloa. Green fee-laskua pyydettäessä tulee ilmoittaa päivämäärä ja lähtöajan kellonaika sekä pelaajat joita green fee-lasku koskee ja laskutusosoite. Mikäli asiakas ei pyydä laskua toimistolta yllämainitulla tavalla, eikä green feetä ole maksettu muullakaan tavalla, veloitamme green fee-laskutuksesta 5 eur laskutuslisän. Voimassa olevan hinnaston näet täältä.

Eri liikuntaeduilla ja pelilipuilla maksamisesta voi myös sopia toimiston kanssa erikseen.

Caddiemaster palvelee etänä ja on tavoitettavissa puhelimitse päivittäin klo 9-17 p. 033400 234 kentän ollessa avoinna. Mikäli asia ei ole kiireellinen, toivomme pelaajien olevan yhteydessä toimisto@nrg.fi. Klubitalo on suljettu. WC-tilat klubin alakerrassa ovat pelaajien käytettävissä, kentän ollessa avoinna. Klubin alakerran wc-tiloihin pelaajat pääsevät klubin golfautotallin puoleisen seinustan päätyovesta. Hyvä käsihygienia pitää muistaa asioidessa alakerran WC-tiloissa.

Jokaisella kentällä pelaavalla pelaajalla tulee olla lupa pelaamiseen. Tämä tarkoittaa peliajan varaamista etukäteen ja green fee – pelaajilla maksujen suoritusta ennen pelikierrosta.  Myös kenttävalvonta molemmilla kentillämme on käynnistynyt. Näin varmistamme, että turvallisuus kentällä säilyy ja että jokaisella pelaajalla on kaikki velvoitteet ajanvarauksen sekä maksujen suhteen kunnossa.

Tärkeitä pelaamiseen liittyviä ohjeita

Jotta golfia voitaisiin pelata turvallisesti on jokaisen pelaajan huomioitava seuraavat asiat:

  • Jos olet vähänkään sairas, pysy kotona.
  • Muista hyvä käsihygienia. Pese käsiä saippualla aina mahdollisuuksien mukaan ja käytä käsidesiä.
  • Käyttäessäsi lainakärryjä desinfioi kärryn kahva kärryparkista löytyvillä desinfiointiaineilla ennen ja jälkeen kierroksen.
  • Älä kättele tai halaa pelikavereita.
  • Pidä pelikavereihin riittävä etäisyys koko kierroksen ajan, 2 metriä.
  • Pelaa ainoastaan omilla pelivälineillä.
  • Pidä lipputanko reiässä putatessakin, näin vältytään tankoon koskemiselta. Nosta pallo varovasti reiästä, jotta reikä ei vaurioidu.
  • Suosittelemme vahvasti maskin käyttöä sisätiloissa, esim. wc-tiloissa sekä kentän ulko wc-tiloissa.

Koronaviruspandemian jyllätessä pelaajiemme ja henkilökuntamme terveys ja hyvinvointi ovat ykkösasioita. Seuraamme aktiivisesti koronavirustilannetta ja viranomaisten tiedotteita.

Jokaiselta edellytetään jälleen tänäkin keväänä vastuullista käytöstä golfia pelatessa ja treenatessa. Kiitos kaikille jo etukäteen ohjeiden noudattamisesta.

Hyviä kierroksia kaikille!

 

Kategoriassa Ajankohtaista