Laine & Barkov Charity Golfin perhetapahtuma la 27.7. – Tervetuloa!

Laine & Barkov Charity Golfin perhetapahtuma la 27.7. – Tervetuloa!

Laine & Barkov Charity Golf pelataan Nokia River Golfissa Rock-kentällä lauantaina 27.7. Tapahtuman yhteydessä järjestetään myös perhetapahtuma Riverin rangella klo 10-12, jossa kilpailun isännät Patrik Laine ja Aleksander Barkov ovat tavattavissa kiekkovieraidensa kera. Ohjelmassa on nimikirjoitusten jakoa sekä yhteisiä valokuvia näiden jääkiekon supertähtien kanssa! Laineen ja Barkovin lisäksi myös Leo Komarov, Sami Vatanen, Roope Hintz ja Joel Armia ovat menossa mukana!

Lisäksi ohjelmassa on monipuolista ohjelmaa lapsille ja lapsenmielisille. Tapahtumassa pääsee muun muassa pomppimaan pomppulinnaan, ottamaan kasvomaalauksia ja ihastelemaan taikurin temppuja! Tapahtuman ajan rangella on ohjattua golfkokeilua täysin veloituksetta ja niin lapsille kuin aikuisille soveltuvaa monipuolista liikuntaohjelmaa. Tapahtuma on täysin veloitukseton.

Tervetuloa isolla porukalla viihtymään Riveriin ja tapaamaan kiekkotähtiä! Tätä tapahtumaa kannattaa myös mainostaa tuttaville!

Laine ja Barkov Charity Golf -päivä huipentuu hyväntekeväisyyshuutokauppaan Ravintola Porossa Tampereella. Illalliskortin iltatapahtumaan voit tilata täältä hintaan 100 eur/kpl, josta noin 70 euroa menee hyväntekeväisyyteen.

Hyväntekeväisyyshuutokaupassa huudettavana seuraavat tuotteet:

  1. Lauri Markkasen signeeratut koristossut
  2. Alex Ovechkinin Patelle omistuskirjoituksilla varustettuna annettu maila
  3. Kuva NHL Global Seriesin Suomessa pelatusta ottelusta, jossa Pate ja Sasha aloituskiekon pudotuksessa yhdessä Selänteen kanssa. Kuva on kaikkien kolmen signeeraama
  4. Barkovista tehdyn postimerkin painos 1/500 signeerattuna
  5. Miami Heatin joukkueen signeeraama koripallo
  6. Dwyane Waden signeeraama Miami Heatin paita
  7. VIP-kiekkomatka Floridaan Barkovin peleihin
  8. VIP-kiekkomatka Laineen peleihin

Tervetuloa huutamaan näitä huikeita tuotteita hyvän asian puolesta!

 

Kategoriassa Ajankohtaista