Laine & Barkov Charity Golf Nokia River Golfissa la 27.7.2019

Laine & Barkov Charity Golf Nokia River Golfissa la 27.7.2019

Patrik Laineen ja Alexander Barkovin hyväntekeväisyysgolftapahtuma järjestetään lauantaina 27.7.2019 Nokia River Golfissa.

Tapahtuman tulos lahjoitetaan Laineen ja Barkovin yhdessä valitsemalle hyväntekeväisyyskohteelle. Kohde ilmoitetaan kevään 2019 aikana.

Päivä koostuu kolmesta kokonaisuudesta:

  • Perhetapahtuma, jossa on luvassa nimmareita ja valokuvia Laineen, Barkovin ja heidän vieraidensa kanssa sekä ohjelmaa perheen pienimmille.
  • Golfkilpailu kahden hengen joukkueissa.
  • Iltatilaisuus myöhemmin ilmoitettavassa paikassa Tampereen keskustassa.
    Iltatilaisuudessa luvassa päivän kilpailun palkintojenjako, hyväntekeväisyyskohteen esittely, hyväntekeväisyyshuutokauppa sekä lahjashekin luovuttaminen.Laineen ja Barkovin kommentti tapahtumaan liittyen:

– ”Olemme maailmalla ja Suomessa nähneet, kuinka hyvin tämäntyyppisiä tilaisuuksia on järjestetty ja mitä kaikkea hyvää niillä on saatu aikaan. Tämän vuoksi haluamme olla omalta osaltamme tukemassa Pirkanmaan alueen ihmisiä, perheitä ja järjestöjä.”

Tervetuloa huikeaan hyväntekeväisyys tapahtumaan, mukaan otetaan ilmoittautumisjärjestyksessä 44 ensimmäisenä ilmoittautunutta kahden hengen joukkuetta!

Mikäli haluat varmistaa paikkasi tässä hienossa tapahtumassa, voit ilmoittautua ennakkoon jo nyt info(a)lainebarkovcharity.fi.

Kilpailukutsun näet tästä

Lehdistötiedote tapahtumasta tästä

www.lainebarkovcharity.fi
Instagram: lainebarkovcharitygolf
Facebook: Laine & Barkov Charity

Kuva: walberg.media

Kategoriassa Ajankohtaista