Lähtöaikojen ajanvarauksesta 2021

Lähtöaikojen ajanvarauksesta 2021

Viime vuosi kasvatti hurjasti golfin suosiota ja kentät joka puolella Suomea olivatkin kauttaaltaan läpi kauden täysiä. Näin oli myös meillä Riverissä, kierroksia kun pelattiin 2020 vuonna yli 100.000.

NRG jäsenet, joilla kauden 2021 maksut ovat kunnossa, voivat varata tiiaikoja kenttien avautuessa NexGolfissa tulevalla kaudella aina kuluvaksi päiväksi ja neljäksi päiväksi eteenpäin. Seuraava uusi nettiajanvarausikkuna aukeaa aina aamulla klo 7.00.

Vieraspelaajat voivat varata tiiajan Teetime.fi-palvelussa, jossa myös greenfee-maksun voi suorittaa. Ohje Teetime.fi-palvelun käyttöön vieraspelaajille löytyy täältä. Vieraspelaajat voivat varata peliaikoja Teetime.fi-sivustolla myöskin kuluvalle ja neljälle seuraavalle päivälle. Vieraspelaajat voivat varata tiiajan myös soittamalla puh. 033400 234 ja maksamalla green fee -maksun MobilePaylla. Lue lisää MobilePay -maksusta täältä.

Mikäli seuran jäsenet tahtovat varata peliaikoja pidemmälle kuin seuraavalle neljälle päivälle eli tehdä niin sanottuja ennakkoon sovittuja etukäteisvarauksia, tulee ajat tällöin varata aina caddiemasterilta puh. 033400 234. Tämä sen vuoksi, että koemme tärkeäksi mahdollistaa pelaajille golfpelien suunnittelun pidemmällekin aikavälille nykypäivän hektisessä arjessa.

Normaaleissa lähiajalle ajoittuvissa peliaikavarauksissa suosittelemme kuitenkin varauksen tekoa neljän päivän varaussektorilla NexGolfissa.

Peliaikavarauksia emme ota vastaan sähköpostilla varauksien teon jouhevuuden kannalta.

Ruuhkaisilta viikonlopuilta tulemme jättämään tasavälein tietyn määrän lähtöaikoja sellaisiksi, että ne vapautuvat vain NexGolfissa varattaviksi neljä päivää ennen kyseistä lähtöaikaa. Näihin aikoihin emme siis ota yhtään etukäteisvarauksia.Toimisto määrittää aina tilanteen mukaan kyseiset tiiajat, niiden ajankohdat sekä määrät. Näin toimimalla vältytään tilanteelta, että kyseisen päivän nettiajanvarauksen auetessa aamulla klo 7.00 kaikki päivän ajat olisivat jo varattuna etukäteen täyteen.

Esteen sattuessa pitää varatut tiiajat perua hyvissä ajoin. Peruuttamattomista tiiajoista perimme voimassaolevan green fee-maksun, niin jäseniltä kuin vieraspelaajiltakin.

Koska kentillä riittää varmasti säpinää tulevallakin kaudella, Nokia River Golfissa otetaan keväästä alkaen käyttöön kenttien jokapäiväinen valvonta. Valvojien avulla saadaan karsittua mm. mahdolliset no show-tapaukset kentiltä pois. Käyttämättä jätetyt tiiaikavaraukset kun eivät kentillä ole kenenkään etu.

Kenttien ajanvarauskäytäntöä tarkastelemme jatkuvasti ja pyrkimyksenämme on löytää ajanvaraukseen paras mahdollinen kaikkia pelaajia palveleva tapa.

Kuva: Marius Karlsson

 

Kategoriassa Ajankohtaista