Kenttävalvonta käynnistyy

Kenttävalvonta käynnistyy

Kenttävalvonta käynnistyy

Kenttävalvontaa tiivistetään pelikaudelle 2021. Alkukausi lähdetään liikkeelle 9 valvojan voimin ja päivittäinen valvonta-aika on klo 9-21 välisenä aikana ja satunnaisesti myös näiden aikojen ulkopuolella.

Kenttävalvonnan pääteemat ovat seuraavat.

  • Pelinopeuden tarkkailu – ohjeellinen ihanneaika Rock-kentälle on 4h 19 min ja River-kentälle 4h 23min. Tämä on siis ohjeellinen aika, kun pelataan 4 hengen ryhmissä. Tauko 9 pelatun väylän jälkeen on 10 minuuttia. Huomioittehan, että Riverin etuysin tauko pidetään jälleen 9-väylän jälkeen klubitalolla.
  • Pelaajien auttaminen ja opastus. Valvojat ovat pelaajia varten. Haluamme auttaa ja opastaa teitä kaikissa pelaamiseen liittyvissä asioissa. Olkaa siis rohkeasti yhteydessä.
  • Valvojat pitävät huolta myös siitä, että jokaisella kentällä pelaavalla on etukäteen varattu ja vahvistettu peliaika. Vieraspelaajien tulee hoitaa pelaamiseen liittyvät maksut ennen kierrokselle lähtemistä. Huomiottehan myös, että peruuttamattomista lähtöajoista peritään voimassaoleva greenfeemaksu.
  • Valvojat tarkkailevat, että jokainen pelaaja pitää omalta osaltaan huolta kentästämme. Korjataan siis alatulojäljet greeneiltä, lyöntijäljet väyliltä ja hoidetaan bunkkerit asianmukaisesti kuntoon. Muistetaan myös, että haravoiden paikka on kokonaan bunkkerissa. Tällöin kenttätyöntekijöiden työ ruohonleikkuussa helpottuu oleellisesti.
  • Valvojien autosta löytyy EA-pakkaus
  • Kenttävalvojat tunnistaa kentällä uuden yhteistyökumppanimme Lähitapiola Pirkanmaan väreihin teipatusta autosta.

Mahtavaa golfkautta 2021 kaikille!

Kategoriassa Ajankohtaista, Uutiset