Kenttien ajanvarauksista -Tervetuloa peleille Riveriin!

Kenttien ajanvarauksista -Tervetuloa peleille Riveriin!

Heinäkuun helteet hellivät pelaajia ja kenttien tiiajat ovat kovassa suosiossa.

Ajanvarauksia NexGolfissa voi tehdä kolmeksi päiväksi eteenpäin. Eli esimerkiksi maanantaina aamulla klo 06.00 aukeaa torstain ajanvarausikkuna. NRG jäsenet voivat varata netissä tiiajat NexGolfissa omilla nettitunnuksillaan kirjautuen. Vieraspelaajat voivat tehdä ajanvaraukset netissä Teetimessa www.teetime.fi.

Mikäli jäsenet tai vieraat tahtovat tehdä ajanvarauksia kentillemme pidemmälle kuin kolmelle seuraavalle päivälle, voi nämä tiiajat varata puhelimitse toimistolta puh. 03 3400 234 tai suoraan caddiemasterilta vastaanotossamme. Lomakauden pelit voi siis hyvissä ajoin varata etukäteen kalentereihin.

Mikäli pelaajat varaavat pidemmälle ajalle tiiaikoja, esteen sattuessa toivomme tiiaikojen peruutukset tehtäviksi hyvissä ajoin.

River-kentälle ajanvarauksia voi tehdä päivittäin klo 6.00 alkaen ja Rock-kentälle tiiaikoja voi varata klo 7.00 alkaen.

River-kentän peluutus yhden tiin kautta jatkuu viime vuoden tapaan lokakuun loppuun niin, että lähdöt ovat maanantaina, keskiviikkona ja perjantaina 10-tiiltä ja muina päivinä 1-tiiltä.

Molemmat kentät ovat Riverissä huippukunnossa heinäkuun helteisille peleille.

Nyt onkin tärkeää muistaa pitää yhdessä kentistämme huolta korjaamalla divotit ja alastulojäljet.

Leppoisia lomakauden pelejä, nautitaan nyt helteistä kun niitä kerrankin ollaan saatu!

 

Kategoriassa Ajankohtaista