Kentänhoidon terveiset

Kentänhoidon terveiset

Nokia River Golf Ry:n ja River Golf Oy:n hallitukset kokoontuivat 19.7.2020 aamulla konehallille yhteiskokoukseen. Kokouksen aiheena oli keskustella kentänhoitoon liittyvistä asioista. Seuraavassa muutama esille noussut asia, jotka koskettavat meitä kaikkia pelaajia.

Omien jälkien korjaaminen

Jokaisen pelaajan tehtävänä on hoitaa ja korjata omat jäljet kentältä – lyöntijäljet (paikattava poikkeuksetta jokaisen lyönnin jälkeen), alastulojäljet greeneillä korjattava poikkeuksetta sekä bunkkerit haravoitava joka kerta. Näissä asioissa meidän on parannetteva toimintaamme. Pelaamiseen kuuluu nauttia pelistä, mutta myös hoitaa kenttää edellä mainituilla tavoilla.

Kenttähenkilökunnan huomioiminen

Kenttähenkiolökunnalle tulee antaa joka tilanteessa työrauha ja odottaa heidän antamaansa merkkiä, jonka jälkeen oman lyöntisuorituksen voi suorittaa. Näin vältetään turhat vaaratilanteet kentällä. Kiitos yhteistyöstä kaikille.

Roskat roskiksiin

Muistetaan ihan jokainen laittaa omat roskat roskakoreihin – näin kaunis kenttämme pysyy siistinä.

River Golf Ry:n ja River Golf Oy:n hallitusten sekä henkilökunnan puolesta toivomme, että ryhtiliike edellämainittuihin asioihin alkaa nyt heti. Hyviä pelejä kaikille.

 

 

Kategoriassa Ajankohtaista