Kauden viimeiseen Pelaaja Ensin -kyselyyn vastausaikaa maanantai-iltaan asti!

Kauden viimeiseen Pelaaja Ensin -kyselyyn vastausaikaa maanantai-iltaan asti!

Nokia River Golfin golfyhteisöä pyritään jatkuvasti kehittämään. ”Pelaaja Ensin” –tyytyväisyyskysely antaa mahdollisuuden hyödyntää jäsenten kokemuksia golfyhteisössämme ja seurata kehitystämme. Nokia River Golfissa mitataan jäsenten ja vieraspelaajien tyytyväisyyttä yhteistyössä Suomen Golfliiton kanssa.

NRG:n jäsenistä viimeinen kolmannes on saanut sähköpostiin kyselykutsun, johon lämpimästi toivomme kaikkien vastaavan. Kukin täysi-ikäinen jäsen on nyt siis saanut kertaalleen kutsun kyselyyn. Viimeisen kyselyerän vastausaikaa on maanantai-iltaan asti.

Haluamme edelleen parantaa tietämystämme niistä olosuhteista ja tekijöistä, jotka vaikuttavat jäsentemme kokemuksiin. Tämä tieto antaa meille ainutlaatuisen mahdollisuuden kehittää golfyhteisöämme sellaiseksi, että pelaajat ovat etusijalla ja saavat parhaan mahdollisen kokemuksen.

Vastaukset käsitellään anonyymeinä eikä jäsentietoja käytetä muuhun kuin kyselyn toteuttamiseen ja toiminnan kehittämiseen eikä niitä anneta eteenpäin muille osapuolille. Kaikkien syyskuun kyselyyn vastanneiden ja yhteystietonsa kyselyyn jättäneiden kesken arvotaan 50 euron arvoinen rangekortti.

Kiitos jo etukäteen kaikille syyskuun jäsenkyselyyn vastanneille! Jokainen palaute on meille tärkeä.

Kategoriassa Ajankohtaista