Kauden ensimmäinen Pelaaja ensin- jäsentyytyväisyyskysely liikkeelle ensi viikolla

Kauden ensimmäinen Pelaaja ensin- jäsentyytyväisyyskysely liikkeelle ensi viikolla

Hyvät NRG jäsenet,

Pyrkimyksenämme on jatkuvasti kehittää Nokia River Golfia. Siksi olemme pelaajiemme edun vuoksi päättäneet jatkaa yhteistyötä Suomen Golfliiton ja heidän projektikumppaninsa Players1st kanssa.

Uudistettu ”Pelaaja Ensin” –tyytyväisyyskysely antaa meille mahdollisuuden hyödyntää kokemuksianne golfyhteisössämme ja seurata kehitystämme. Kyselyn ilme ja vastauskokemus on muuttunut ja toivottavasti pidätte uudistuksista.

Haluamme edelleen parantaa tietämystämme niistä olosuhteista ja tekijöistä, jotka vaikuttavat pelaajiemme kokemuksiin. Tämä tieto antaa meille ainutlaatuisen mahdollisuuden kehittää golfyhteisöämme sellaiseksi, että sinä pelaajana olet etusijalla ja saat parhaan mahdollisen kokemuksen.

Kyselyn teknisestä toteutuksesta vastaa Golfliiton projektikumppani, tanskalainen Players 1st.

NRG jäsenistä kolmasosa tulee ensi viikolla  saamaan  sähköpostiin kyselykutsun, johon lämpimästi toivomme jäsenten vastaavan. Kukin täysi-ikäinen jäsen tulee saamaan yhden kyselykutsun kauden aikana. Seuraava kyselykutsu tullaan lähettämään jäsenistä kolmasosalle heinäkuussa ja viimeinen kolmannes jäsenistämme saa kyselykutsun syyskuussa.

Vastauksenne käsitellään anonyymeinä eikä jäsentietojanne käytetä muuhun kuin kyselyn toteuttamiseen ja toiminnan kehittämiseen eikä niitä luovuteta muille osapuolille.

Kiitos jo etukäteen kaikille kesäkuun jäsenkyselyyn vastanneille!
Jokainen palaute on meille tärkeä.

Ystävällisin terveisin,

Nokia River Golf ry

Kuva: Riku Lunden

Kategoriassa Ajankohtaista