Kauden 2021 kausimaksu- ja pelioikeusvuokralaskut liikkeelle to 4.3. -Eräpäivä laskuilla 19.3.

Kauden 2021 kausimaksu- ja pelioikeusvuokralaskut liikkeelle to 4.3. -Eräpäivä laskuilla 19.3.

Kauden 2021 kausimaksu- ja pelioikeusvuokralaskut laskutetaan jäseniltä tällä viikolla. Niille, jotka ovat omissa NexGolfin jäsentiedoissaan sallineet sähköisen laskun vastaanoton, lasku lähetetään sähköpostilla. Muille jäsenille lasku lähtee perinteisellä tapaa postin kautta.

Jokaisella seuramme jäsenellä tulee olla jäsenyyden taustalla nimetty pelioikeus joko niin, että omistaa itse osakkeen mitä käyttää tai niin, että vuokraa pelioikeuden seuran kautta kaudeksi kerrallaan. Aikuisen vuokrapelioikeus on 170eur/vuosi ja juniorin, ikäraja 21v. 85eur/vuosi. Kausimaksulaskujen yhteydessä laskutamme pelioikeuden vuokralaskut niiltä, jotka pelioikeuden seuran kautta vuokrattuna tarvitsevat.

Joulukuun jäsenkirjeestä poiketen opiskelijan, ikäraja 27v, pelioikeuden vuokra on 170eur eikä kirjeessä mainittu 85eur. Opiskelijan kausikortti näin ollen tälle vuodelle on 545eur, sis. opiskelijan jäsenmaksun, kausimaksun ja pelioikeuden vuokran. Pahoittelut joulukuun jäsenkirjeen virheellisestä infosta tältä osin.

Kausimaksujen eri vaihtoehdot näet täältä.

Laskuihin liittyvissä asioissa sekä eri liikuntaeduilla maksamisissa voi olla yhteydessä toimisto@nrg.fi tai puh. 033400 234.

 

Kategoriassa Ajankohtaista