Kari Viitanen vuoden riveriläinen 2018

Kari Viitanen vuoden riveriläinen 2018

Nokia River Golfin hallitus on valinnut vuoden riveriläiseksi 2018 Kari Viitasen. Vuoden riveriläisen valintoja on tehty vuodesta 1992 lukien, joten valinta oli järjestyksessään 27.

Kari on alkanut pelaamaan golfia Riverissä vuonna 1999. Junnuohjaajan työt Kari aloitti Riverissä 2009 ja proksi Kari valmistui 2015. Siitä alkaen mies onkin ollut mukana monen uuden golfarin alkutaipaleella golfkurssien vetäjänä. Myös monet pidempään golfia harrastaneet ovat saaneet Karilta apua pelin parantamiseksi.

Kun tietokoneet toimistolla lakkaavat toimimasta, tai täytyy asentaa jokin uusi laite klubille, on apu aina lähellä. Kari taitaa nämä hommat hienosti ja hän on pyyteettömästi mukana aina auttamassa. Moneen kertaan on toimiston väki todennutkin, että Kari on mies huikean suurella sydämellä varustettuna. Aina on aikaa ja lähtökohtaisesti kaikki mitä kysytään, onnistuu.

Vuoden riveriläisen valinta julkistettiin perinteisesti seuran syyskokouksessa Ikaalisten Kylpylässä 7.12. Vuoden riveriläisen julkistamisen yhteydessä seuran kapteeni Olli Ikäheimo kiitti Karia pitkäaikaisesta ja hyvästä työstä Riverin parhaaksi ja totesi vuoden riveriläisen nimeämisen olevan hieno tapa nostaa esiin henkilöitä, jotka ovat omalla erityispanoksellaan tuoneet lisäarvoa toimintaamme ja olleet viemässä golfyhteisöämme eteenpäin.

Onnittelut Karille, vuoden riveriläiselle 2018!

Kari Viitanen, vuoden riveriläinen 2018.

Kategoriassa Ajankohtaista