Kapteenit: Ikimuistoinen golfkausi 2020 on vahdissa – oma bägiharava auttaa kentän kunnossapidossa

Kapteenit: Ikimuistoinen golfkausi 2020 on vahdissa – oma bägiharava auttaa kentän kunnossapidossa

Tänä vuonna Riverissä on pelattu jokaisena kalenterikuukautena ja koska myös joulukuussa ja marraskuussa pelattiin, ei River-kenttä levännyt talvella varsinaisesti ollenkaan. Tällaista vuotta ei ole vielä koskaan aiemmin ollut. Jo talven aikana päätettiin, että tästä vuodesta tulee Riverin jäsenten vuosi. Pitkästä aikaa meillä on kausi, jolloin jäsenet ja henkilökunta eivät ponnistele suuren kilpailun järjestelyjen kanssa, vaan keskitymme rentoon pelailuun ja pienempiin kisailuihin. Emme silti uskoneet, että tästä tulisi jäsenten vuosi ihan tällä tavoin!

Kun korona-virus alkoi olemaan todellinen uhka myös Suomessa ja kentät olivat valmiina aloittamaan uuden kauden, joutuivat Golfliitto ja golfseurat miettimään tarkkaan, että millaisissa olosuhteissa pystyisimme pelaamaan myös tällä kaudella. Alkukauden hyvin tiukkoja rajoituksia on pystytty nyt hieman lieventämään ja tällä hetkellä pääsemme nauttimaan golfista ja ulkoilusta kolmen hengen ryhmissä.

Kentän kunnossapitäminen vaatii meiltä jokaiselta toimia aina. Olemme niin etuoikeutettuja päästessämme pelaamaan kahdelle hienossa kunnossa olevalle kentälle, että eiköhän pidetä erityisen hyvää huolta omien jälkien paikkailuista greeneillä ja koko pelialueella.

Yksi mahdollisuus on monien jo käyttöön ottama henkilökohtainen pikkuharava, joka kulkee vaivatta bägissä mukana. Niitä löytyy nyt taukokioskilta viiden euron hintaan ja jokaisella ostolla tukee samalla NRG:n kapteenien stipendirahastoa parilla eurolla. Katso tästä video asiasta täältä.

Kapteenien perinteisesti uusille jäsenille pitämiä kapteeninkierroksia ei toistaiseksi pidetä. Green cardin suorittaminen onnistuu kuitenkin tälläkin hetkellä. Monien muiden lajien ollessa tauolla, on mielenkiintoista seurata paljonko saamme golfin pariin uusia pelaajia kauden aikana.

Kilpailutoimintakin on käynnistymässä. Gamebookin toiminnoissa oli vapun kilpailussa haasteita, mutta uskomme että digitaalisen järjestelmän avulla pystymme kilpailemaan turvallisesti ja vastuullisesti. Mikäli Gamebook ei ole tuttu, niin tukea sovelluksen käyttöön on varmasti saatavilla niin caddiemasterista kuin meiltä kapteeneiltakin. Nyt kaikki vain rohkeasti kokeilemaan, tässä ohjeet:

Näin pelaat kilpailun Golf GameBookilla

Näin pelaat tasoituskierroksen

 

Tämä vuosi jättää varmasti jäljen niin monella tavalla. Tuntuu entistä tärkeämmältä viettää aikaa ystävien ja perheenjäsenten kanssa siinä määrin kuin se vain on mahdollista. Olemme onnellisessa asemassa siinä mielessä, että myös tässä tilanteessa golfaaminen on mahdollista. Nauttikaamme siis pelaamisesta vastuullisesti ja toiset huomioiden.

 

Hyvää jäsenten vuotta!

 

Toivottavat,

Kapteenit Olli Ikäheimo & Martina Pellinen

Kategoriassa Ajankohtaista