Kaksi holaria samalle peliryhmälle, samalla kierroksella -Onnea Annamaija ja Marjo!

Kaksi holaria samalle peliryhmälle, samalla kierroksella -Onnea Annamaija ja Marjo!

Olipa maanantain 13.5. NRG seniori viikkokilpailu erikoinen tänään laatuaan. Ensin soitti Annamaija Tolonen kentältä, että Unkilan Marjo hänen kisaryhmästään teki holarin Rock-kentän väylällä nro 11. Tästä ei kulunut aikaa kuin vajaa tunti, kun Annamaija soitti kentältä uudelleen kertoakseen, että myös häntä oli holarionni suosinut Rockin väylällä nro 14.

Eli kaksi holaria sattui samalle peliryhmälle samalle kierrokselle, aika huippua!

Holarit olivat Marjolle ja Annamaijalle molemmille ensimmäiset laatuaan. ”20 vuotta sitä näemmä treenata piti, että holarin onnistuin tekemään”, tokaisi Marjo kierroksen jälkeen klubilla. ”Josko se seuraava sitten taas tulisi 20 vuoden kuluttua”, jatkoi Marjo.

”Siinä kyllä päästettiin upeita sopraarokiljahduksia molempien holareiden jälkeen”, kertoi Annamaija kysyttäessä fiiliksiä holarihuumasta. ”Ja tanssiksi molemmat kyllä laitettiin, sen verran makeeta oli”, lisäsi Annamaija.

Tämä oli kyllä aika mahtava juttu! Annamaija ja Marjo samassa peliryhmässä ja molemmille siis upeat holarit samalla kisakierroksella. Kyllä siinä Bufferin kuohuvat maistuivat tuplahyviltä kisakierroksen jälkeen.

Ja mikä vielä upeinta, Marjo saa Rock 11 väylän holaristaan Nokian Renkaiden palkintona rengassarjan autoonsa.

Onnittelut vielä molemmille!

Kategoriassa Ajankohtaista