Junnujen kisakausi etenee mahtavasti!

Junnujen kisakausi etenee mahtavasti!

Riverin junnujen kausi on lähtenyt alkuun niin treenien, sekä myös kisojen osalta hienosti.  Junnuja on tällä kaudella mukana erilaisissa treeniryhmissä huima määrä. Tämä tarkoittaa myös, että mukaan junnutoimintaan on saatu paljon uusia innokkaita ohjaajia, hienoa!

 

Junnujen kisakauteen kuuluu tälläkin kaudella monet kisat monella eri tasolla. Riveriläisiä on ollut junnukisoissa edustamassa hieno määrä. Uusia innokkaita junnuja on rohkeasti lähtenyt mukaan kisaamaan.

 

Golfliiton alaisissa kisoissa menestystä on tullut useissa kisoissa ja sarjoissa kisakauden aikana. Tytöt Elite sarjassa Sara Pihlajamäki on voittanut ja ollut palkintosijoilla, Pojat Red sarjassa Valtteri Lindroos on ollut palkintosijoilla, Tytöt challenge sarjassa Mimosa Rosendahl on napsinut myös voittoja, Easy 18 sarjassa Oskari Ojala otti voiton ensimmäisistä kisoistaan Lakesidessa.

 

Fortinet junnutour on myös Pirkanmaan alueella startannut hienosti käyntiin, sieltä myös on palkintosijoja ja menestystä riveriläisille tullut, Jussi Jarmas otti voiton ja Oskari Ojala 2. sijan Pirkanmaan Golf osakilpailusta. Kokonaispisteissä NRG on tällä hetkellä sijalla 3.

 

Jokainen kisasuoritus on tärkeä jokaiselle kisaajalle ja onnistumisia sekä itsensä voittamista on paljon palkintosijojen ulkopuolellakin ihan jokaisella, joka kisoihin on lähtenyt. Onnea ihan kaikille kisoissa menestyneille ja mukana olleille.

Kisoja on vielä edessä tällä kaudella, muistakaahan ajoissa ilmoittautua mukaan, kisat ovat täyttyneet nopeasti ja valitettavasti moni on jäänyt ulkopuolelle.

 

Täältä löytyvät Fortinet junnutour kisat ja tulokset, https://sites.google.com/site/pirkanmaanjunnutour/home

Täältä löytyvät Golfliiton kisat ja tulokset https://golf.fi/kilpagolf/kilpailukalenteri/

 

Tsemppiä kaikille junnuille tuleviin kisoihin!

Kategoriassa Ajankohtaista, Juniori- ja kilpagolftoimikunta