Jäsenistön Pelaaja Ensin – kyselyn osa 1/3

Jäsenistön Pelaaja Ensin – kyselyn osa 1/3

Pelaajan Ensin – kyselyn tuloksia

Pelaaja Ensin – kyselyn ensimmäiset jäsenistön tulokset on saatu valmiiksi. Kysely toteutetaan aikaisempien pelikausien tapaan kolmessa osassa siten, että jokaisella aikuisjäsenellä on mahdollisuus vastata kyselyyn kerran pelikauden aikana. Jotta saisimme mahdollisimman kattavan ototksen jäsenistömme ajatuksista toimintaamme kohtaan, on erittäin toivottavaa, että mahdollisimman moni vastaisi tähän kyselyyn. Jäsenistö on sattumanvaraisesti arvottu kolmeen osaan ja vastauslinkki tulee pelikauden aikana kerran sähköpostiin. Kiitos etukäteen kaikille – mielipiteenne on meille tärkeä.

Lyhyesti ensimmäisistä tuloksista

Ensimmäiseen kyselyerään vastasi 168 jäsentä.

Tunnelma golfkentällä ja palvelu

Tunnelmaan ja palveluun ollaan tyytyväisiä. Erityistä kiitosta saavat caddiemasterin palveluhalukkuus ja kenttähenkilökunnan työnteon meininki. Tämä on varmasti totta – tätä juttua kirjoittaessakin lähti klo 6.00 kentälle 18 ihmisen armeija laittamaan kenttää kuntoon teidän pelaajien vuoksi. Joka aamu leikataan greenit ja teeboksit, vaihdetaan lippujen paikat, ajetaan bunkkereita, leikataan väyliä ja raffeja jne. Tänään 8.7. saapuu myös seuraava erä siirtonurmea, jolla korjataan kentällä kuluneiden alueiden nurmikoita. Tänään vuorossa ovat ainakin River 5-väylän teeboksi ja Rock 3-väylän greenin oikea ruohoalue. Molemmat vaihdetaan uuteen, priimakuntoiseen ruohoon. Erityistä kiitosta saadaan yhteisömme yleisestä ilmapiiristä, jossa kaikki tervehtivät toinen toistaan. Pidetään tästä kiinni jatkossakin – tähän kiinnittävät huomiota erityisesti kaikki vieraspelaajat.

Peliaikojen saatavuus, ajanvaraus ja kenttien peluuttaminen

Tähän päivään 8.7.2020 mennessä meillä on pelattu yhteensä 47.765 lähtöä, mikä on vastaavaan ajankohtaan viime vuonna verrattuna 47% enemmän. Vieraspelaajien lähdöt ovat kasvaneet 30% edelliseen pelikauteen verrattuna. Jäsenten määrä on kasvanut viime vuoteen verrattuna parilla kymmenellä jäsenellä. Tämä tarkoittaa sitä, että tällä kaudella jäsenet ovat pelanneet huomattavasti enemmän kuin viime kaudella, mikä on upea asia.

Eniten kriittistä palautetta tuli kyselyn perusteella lähtöaikojen saatavuuteen liittyen. Olemme kaikki havainneet saman asian – lähtöajat menevät aamuisin todella nopeasti pelimäärien ollessa näin suuria. Perspektiiviä asiaan tuo varmasti myös se, että vielä pelikauden ollessa vielä aluillaan pelkäsimme, ettei tällä kaudella välttämättä päästä pelaamaan lainkaan normaalisti koronan vuoksi. Onneksi näin ei käynyt ja olemme saaneet pelata koko kauden ajan hyväkuntoisilla kentillä. Muistattehan, että jokainen pelaaja voi varata lähtöaikoja myös puhelimitse tai toimistossa asioiden nettiajanvarausaikoja pidemmällekin.

Kenttien ja erityisesti River-kentän peluuttaminen ovat asioita, joihin kyselyn tuloksissa otettiin kantaa. Tämä on asia, johon ei ole olemassa absoluuttisen oikeaa tai väärää ratkaisua. Teemme toimistolla peluuttamiseen koskevia ratkaisuja kokemukseen ja tarkkaan harkintaan perustuen, jotta mahdollisimman moni pääsee nauttimaan pelaamisesta kentällämme.

Osakkeenomistajien edut

Osakkeen omistamiseen liittyvät edut nousivat kyselyssä esille. Nokia River Golf Ry:n ja River Golf Oy:n hallitukset tekivät viime kaudella päätöksen, että Riverissä jokainen jäsen on samanarvoinen ja tämän vuoksi erilaisia osakasetuja ei ole kentälle tehty. Keskeinen tällä hetkellä osakkeenomistamiseen liittyvä etu on 170€ edullisemmin pelaaminen pelikauden aikana. Asia nostetaan uudelleen keskusteluun tulevan syksyn strategiaseminaarissa ja tiedotamme seminaarin päätöksistä seminaarin jälkeen.

Ravintola

Ravintolan tarjontaan ja palveluun oltiin varsin tyytyväisiä. Onkin erittäin tärkeää, että käytämme Ravintola Bufferin palveluita aktiivisesti hyväksemme, jotta he voivat edelleen kehittää tarjontaansa ja palveluitaan.

Kilpailukalenteri

Kilpailukalenteri ilmestyi tänä vuonna totuttua myöhemmin. Keskustelimme asiasta paljon toimistolla ja syy tähän viivästymiseen oli se, ettemme tarkasti tienneet, millaisia tapahtumia voisimme koronan vuoksi järjestää ja kuinka muuttunut tilanne tulee vaikuttamaan erilaisiin yritystapahtumiin. Jatkossa tulemme julkaisemaan koko kauden kilpailukalenterin ajoissa keväällä totuttuun tapaan.

Valvonta

Järjestämme kentällä valvontaa tilanteen mukaan. Tällä hetkellä kentällä kiertää valvoja lähes päivittäin. Seuraamme valvontatarvetta ja reagoimme tilanteeseen tarpeen mukaan.

Padel-kenttä

Padel-kenttä rakennettiin Riveriin jäsenten ja ulkopuolisten pelaajien lisäpalveluksi ja edelleen yhdeksi toiminnan tulovirran lähteeksi. Toiminnan fokus numero yksi on edelleen golftoiminnan kehittämisessä ja erityisesti pelaamiseen liittyvien olosuhteiden kehittämisessä. Haluamme jatkuvasti kehittää kenttäolosuhteita. Kentänhoito vaatii jatkuvia investointeja koneiden ja niiden huoltamisen suhteen. Tavoitteena on myös pystyä nostamaan kentänhoitohenkilökunnan määrää 2-3 ihmisellä seuraavaksi pelikaudeksi. Työ kentällä on käsityötä. Kaikki tämä vaatii tulovirran varmistamista vuosi vuoden jälkeen.

Pahoittelen, että tiedotus Padel-kentän hankinnasta ei mennyt parhaalla mahdollisella tavalla. Asiasta ilmoitettiin heti 29.1.2020 Facebookissa, mutta uutinen seuran kotisivuille jäi tekemättä. Tämä tiedotuksen puutteellisuus on varmasti herättänyt jäsenistössä epätietoisuutta asian tiimoilta. Pyrimme jatkossa tiedottamaan kaikista tärkeistä asioista aina seuran kotisivuilla. Tiedotusta ei voi koskaan olla liikaa ja haluamme kehittää tätä jatkossa edelleen entistä paremmaksi.

Tervetuloa kokeilemaan hienoa lajia – ensimmäiset lajitutustumiset on pidetty aloittelijoille ohjatusti tällä viikolla. Lisätietoja toimistolta.

Arvostamme palautettanne

Muistattehan, että arvostamme kovasti palautettanne toimintaamme liittyen. Tulkaa siis rohkeasti juttelemaan ja kertomaan ajatuksistanne. Jokainen kehitysajatus on meille tärkeä. Yhdessä olemme enemmän.

Oikein hyvää pelikauden jatkoa, Kimmo

”Yhdessä eteenpäin, laadukkaasti palvellen”

Kategoriassa Ajankohtaista, Uutiset