Jäsenen tarina -Heikki Lindevalin arjessa Riverin henki vahvasti mukana

Jäsenen tarina -Heikki Lindevalin arjessa Riverin henki vahvasti mukana

Välillä elämässä tapahtuu asioita yllättäen ja tahtomattamme. Elettyihin päiviin mahtuu paljon hyviä ja hienoja asioita mutta välillä myös niitä ikävimpiäkin. Monessa asiassa, niin ilossa kuin surussa, on hienoa päästä jakamaan koettuja tapahtumia samanhenkisten ihmisten kanssa. Tuntea kuuluvansa vahvasti johonkin itselle merkitykselliseen yhteisöön. Tuntea ympärillä olevien tuki ja läsnäolo.

Alla oleva, jäsenemme kynällä kirjoitettu tarina, tiivistää tämän hienolla tapaa.

Riverin henki,
26 pelivuoteni aikana olen saanut kokea arjessa Riverin henki –ilmiön. Se on kunnioittavaa suhtautumista pelikavereihin, henkilökuntaan ja erityisesti ystävällisyyttä tuntemattomia kohtaan. Se on yhteishenkeä, yhteistä tekemistä, auttamista. Se on myös osallistumista kehittämiseen. Riverin henki on joukkuehenkeä, se merkillinen liima, jonka vuoksi vaikkapa Suomen lentopallojoukkue voitti 18 tappion jälkeen EM-kisojen ensimmäisen ja tärkeän pelin.

Viime viikkojen aikana olen saanut kokea Riverin hengen hieman toisessa viitekehyksessä; minun piti lähteä lokakuun lopulla Portugaliin talveksi, mutta TAYS:n urologin toteamus siitä, että olen sairastunut – uudelleen – aggressiiviseen eturauhassyöpään, romutti suunnitelmat kerralla. Kerroin muutamalla riveriläiselle, missä mennään. Mitä sitten tapahtui? Olen saanut kokea, mitä on saada tukea, ymmärrystä, ei yhtään sääliä, vaan kannustusta, asiallista ja analyyttista suhtautumista. Se on auttanut huonoina hetkinä, niitäkin on matkaan mahtunut. Minun tulkintani tapahtumista on se, että Riverin henki on jotakin, joka ulottuu laajemmalle ja syvemmälle kuin rakkaaseen harrastukseemme golfiin. Se kattaa koko elämän.

Lämpimästi kiittäen,
Heikki Lindevall
Golfari

P.S. Hoitoennuste on erinomainen. Olen hyvin optimistinen.

Kategoriassa Ajankohtaista