Huima tulostaso FJT:n osakilpailussa Wiurilassa

Huima tulostaso FJT:n osakilpailussa Wiurilassa

Kuluneena viikonloppuna pelattiin kolmas FJT (Finnish Junior Tour) osakilpailu Salossa Wiurila Golfissa. Tytöt pelasivat siniseltä ja pojat valkoiselta aloituspaikalta. Kilpailun taso oli ennennäkemättömän kova. Catmandoo Finnish Junior Tourin kilpailupäällikkö Teemu Toivonen totesi kilpailujen jälkeen ”En muista, että FJT:llä tai millään muullakaan kiertueella Suomessa olisi pelattu noin kovaa tulosta vähään aikaan”.

Tyttöjen sarjassa Kerttu Hiltunen Tawast Golfista järjesti todellisen ”birdieshown” pelaamalla 64 ja 72 lyöntiä (-8). Golfliitto toteaa sivuillaan seuraavasti: ”Ensimmäisen päivän 64 lyönnin kierros on niin kova, että se kestää vertailun sekä kansainvälisiin amatöörihuippuihin että suomalaisten ammattilaisten pelaamiin huippukierroksiin”. NRG junioreista kilpailuun mukaan pääsi Lotta Tapper. Lotta pelasi hienosti sijalle T25. vaikka ensimmäisen päivän osalta Lotta totesikin, että ainoa asia, joka pelissä toimi oli merkkausnasta. Seuraavana päivänä Lotta taistelikin hyvän tuloksen 80 lyöntiä.

Poikien sarjassa nähtiin kova viimeisen päivän taistelu, jossa Salo Golfin Saku Tuusa voitti kovalla tuloksella 67, 69 lyöntiä (-8) toiseksi sijoittuneen Kankaisten Golfin Sakke Siltalan. Saken tulos oli yhden lyönnin heikompi 69, 68 (-7). NRG:n pojat pelasivat myös hyvin. Ville Väkiparta 75, 70 (+1) ja sijoitus Villellä oli parhaana Riverilaisena T10. Viljami Halonen pelasi 76, 74 (+6) ja Viljamin sijoitus oli T22. Arttu Pihlava sijoittui T77 sijalle.

Seuraava FJT osakilpailu pelataan Suur-Helsingin Golfin Lakiston kentällä 12.-13.6. Tosin osa kilpailijoista keskittynee ensisijaisesti oman seuramme upeaan NRG OPEN 2018 hosted by Veikko Salli kilpailuun.

Kategoriassa Ajankohtaista