Helascramble 2hlöä kisatataan torstaina 21.5.2020 Rock-kentällä

Helascramble 2hlöä kisatataan torstaina 21.5.2020 Rock-kentällä

Tervetuloa helatorstain scrambleen!

Helascramble 2hlöä kisatataan torstaina 21.5.2020 Rock-kentällä.

Käytämme kilpailun tuloskorttina sähköistä Golf GameBookkia, jotta kilpailu pystytään toteuttamaan vastuullisesti poikkeusajan olosuhteet huomioiden.

Myös kilpailuun ilmoittautuminen tapahtuu Golf GameBookin kisasivustolla täällä.

Ilmoittautumisen tekee ensin parin toinen pelaaja. Ilmoittautumiseen tarvitset pelikaverisi sähköpostin ja tasoituksen. Tasoitus haetaan myös järjestelmästä ennen peliä. Pelikaverisi saa ilmoittautumisesta sähköpostiviestin. Pelikaverin täytyy käydä vahvistamassa osallistuminen viestin linkin kautta. Vinkkaa siis pelikaverillesi, että käy tämän osallistumisen sähköpostin linkin kautta aktivoimassa. Jos linkkiä ei kuulu, kannattaa kurkata sitä myös roskapostin puolelta.

Pelaajat varaavat haluamansa peliajan Rock-kentälle torstaille 21.5.2020. Lähdössä tulee olla mukana muitakin pelaaajia, mutta lähdön muiden pelaajien ei tarvitse osallistua kilpailuun. Pelaaja voi merkitä tulokset omaan Golf GameBookiin itse mutta tuloskortti tulee tarkistaa kierroksen jälkeen toisen lähtöryhmän pelaajan kanssa. Kilpailijat voivat varata peliaikoja ennen normaalin ajanvarauksen aukeamista sunnuntaihin 16.5. klo 16.00 asti soittamalla caddiemasterille p. 03 3400 234.

Kilpailusivuston, jossa myös ilmoittautuminen tapahtuu, löydät täältä.

Ohje Golf GameBookin käyttöön kilpailuissa.

Kilpailumaksut

  • NRG kausimaksulla pelaava jäsen 25 eur
  • NRG kausimaksulla pelaava junnu 17 eur
  • NRG jäsenen green feellä pelaava aikuinen 45 eur
  • Vieraspelaaja aikuinen 65 eur
  • Vieraspelaaja juniori 35 eur

Kilpailumaksu sisältää Ravintola Bufferin Pagel-combon, johon sisältyy Bufferin parilla bagel, virvoitusjuoma ja kahvi tai tee Bufferin herkut saa take away -periaatteella matkaan taukokioskilta, Torpalta, etuysin jälkeen. Kioskille ei saa jäädä nauttimaan eväitä.

Kilpailumaksu tulee suorittaa ennen peliajan varaamista MobilePaylla numeroon 43478. Mikäli tarvitset apua MobilePaylla maksamiseen tai se ei jostain syystä ole mahdollista, kerro asiasta caddiemasterille ajanvarauksen yhteydessä niin saat apua tilanteeseen.

Kilpailussa palkitaan kolmen parhaan parin pb/hcp -tulos sekä paras scratch -tulos.

Kilpailun järjestämisessä noudatetaan tarkasti poikkeusajan ohjeistuksia. Haluamme korostaa, että kyseessä ei ole yleisötapahtuma vaan normaali pelikierros voimassaolevien vastuullisten peliohjeidemme mukaisesti.

Tervetuloa helatorstain scrambleen!

 

Kategoriassa Ajankohtaista