Golfkausi 2021 starttaa Riverissä käyntiin ensi viikolla kun 9r Kevät-kenttä avataan peleille

Golfkausi 2021 starttaa Riverissä käyntiin ensi viikolla kun 9r Kevät-kenttä avataan peleille

Nokia River Golfissa jo pitkään odotettu golfkausi 2021 käynnistyy ensi viikolla avaamalla 9r Kevät-kenttä alkuviikosta. Maanantaina 29.3. ilmoitamme päivän, jolloin Kevät-kentän pelit saadaan starttaamaan. Ajanvarauksia ei vielä oteta Kevät-kentälle vastaan.

Näillä näkymin Kevät-kenttä 9r tullaan pelaamaan seuraavasti:

-River 10
-River 11
-River 12
-River 15
-River 16
-River 17
-Harjoitus-väylä 1
-Harjoitus-väylä 2
-River 18

Kenttä ei tule olemaan avauksen aikaan vielä tasoituskelpoinen mutta hyvässä maaliskuun pelikunnossa. Kaikki väylät pelataan kesägreeneille.

Jotta golfia voitaisiin pelata turvallisesti on jokaisen pelaajan huomioitava seuraavat asiat:

-Jos olet vähänkään sairas, pysy kotona.
-Muista hyvä käsihygienia. Pese käsiä saippualla aina mahdollisuuksien mukaan ja käytä käsidesiä.
-Käyttäessäsi lainakärryjä desinfioi kärryn kahva kärryparkista löytyvillä desinfiointiaineilla ennen ja jälkeen kierroksen.
-Älä kättele tai halaa pelikavereita.
-Pidä pelikavereihin riittävä etäisyys koko kierroksen ajan, 2 metriä.
-Pelaa ainoastaan omilla pelivälineillä.
-Pidä lipputanko reiässä putatessakin, näin vältytään tankoon koskemiselta. Nosta pallo varovasti reiästä, jotta reikä ei vaurioidu.
-Suosittelemme vahvasti maskin käyttöä sisätiloissa, esim klubin alakerran wc-tiloissa sekä kentän ulko wc-tiloissa.

Kaikkien golfkentälle tulevien ulkoilijoiden pyydetään välttämään kaikenlaisia joukkoparveiluita esim. parkkialueella. Kun auto on jätetty parkkiruutuun, suunnataan välittömästi kohti ykköstiitä, välttäen isompien ryhmien kokoontumisia juttutuokiolle.

 

Ajanvaraus, ilmoittautuminen ja maksaminen

Koska kentistä on tässä kohtaa avoinna vain 9 reikää, voivat kaikki pelaajat varata ainoastaan 9r-kierroksia. Näin mahdollisimman moni pääsee pelaamaan. Kentille lähdetään 4 hlön ryhmissä 10 min aikaväleillä. Peruuttamattomista ja käyttämättömistä tiiajoista veloitamme voimassaolevan green fee-maksun. Alkuun aikoja kentältä voi varata päivittäin klo 10-17.

Tiiaikoja voi varata kyseiselle päivälle ja neljälle seuraavalle päivälle eteenpäin. Tässä kohtaa kevättä emme ota ajanvarauksia pidemmälle ajalle vastaan. Uusi ajanvarausikkuna aukeaa aina päivittäin klo 7.00.

Caddiemaster, golftoimisto ja ravintola ovat toistaiseksi suljettu.

Caddiemaster palvelee etänä ja on tavoitettavissa puhelimitse päivittäin klo 9-16 p. 033400 234 kentän ollessa avoinna. Mikäli asia ei ole kiireellinen, toivomme pelaajien olevan yhteydessä toimisto@nrg.fi.
Tulevana viikonloppuna toimistolla on puhelinpäivystys lauantaina ja sunnuntaina klo 9-15.

Pelaamaan tulevilla NRG jäsenillä tulee olla kauden 2021 maksut maksettuina. NRG jäsenet voivat varata peliajat NexGolfissa tuttuun tapaan omilla nettitunnuksillaan.

Jokaisen kausimaksulla pelaavan NRG jäsenen tulee itse huolehtia oman peliaikansa kuittaamisesta NexGolf-ohjelmassa. Näin tiedämme ketkä henkilöt palveluitamme ovat olleet kunakin päivänä käyttämässä.

Vieraspelaajat voivat varata tiiajan Teetime.fi, jossa myös maksun voi suorittaa tai varaamalla ajan puh. 033400 234. Green feen voi maksaa myös MobilePaylla. MobilePaylla maksamisesta voit lukea lisää täältä.

Pyydettäessä voimme lähettää vieraspelaajalle myös laskun green feestä sähköpostiin. Laskutuslisä 5eur/lasku. Tässä tapauksessa lasku kierroksesta tulee pyytää toimistolta etukäteen soittamalla tai pyytämällä lasku sähköpostilla. Eri liikuntaeduilla maksamisesta voi myös sopia toimiston kanssa.

Green fee vieraspelaajille on 35eur/hlö/9r.

Lähipelialue on toistaiseksi suljettu.

WC-tilat klubin alakerrassa ovat pelaajien käytettävissä, kentän ollessa avoinna. Klubin alakerran wc-tiloihin pelaajat pääsevät klubin golfautotallin puoleisen seinustan päätyovesta. Hyvä käsihygienia pitää muistaa asioidessa alakerran WC-tiloissa.

Koronaviruspandemian jyllätessä pelaajiemme ja henkilökuntamme terveys ja hyvinvointi ovat ykkösasioita. Seuraamme aktiivisesti koronavirustilannetta ja viranomaisten tiedotteita.

 Jokaiselta edellytetään jälleen tänäkin keväänä vastuullista käytöstä golfia pelatessa ja treenatessa. Kiitos kaikille jo etukäteen ohjeiden noudattamisesta.

 Hyvää golfkautta 2021 kaikille!

Nurmea jo aika kivasti kentällä näkyvissä.

Kategoriassa Ajankohtaista