Golf Studios -golfsimulaattori aukeaa lauantaina Riveriin

Golf Studios -golfsimulaattori aukeaa lauantaina Riveriin

Nokia River Golfiin aukeaa uusi Golf Studios -golfsimulaattori täydentämään rangekokonaisuutta lauantaina 13.11.

Golf Studios on miehittämätön golfsimulaattori, jossa pääset harjoittelemaan ja pelaamaan ympäri vuorokauden. Se mahdollistaa laadukkaan talviharjoittelun erinomaisissa puitteissa lämpimässä sisätilassa. Simulaattorissa on käytössäsi lyöntianalyysi, virtuaalinen range, sekä pelattavaksi lähes 130 eri kenttää ympäri maailman. Simulaattorissa on mahdollista haastaa kaveri hauskoihin erikoiskilpailuihin ja myös puttaaminen ja sen harjoittelu on mahdollista lyöntitutkan avulla. Golfsimulaattorissa harjoittelu ja pelaaminen sopii jokaiselle ikään ja taitotasoon katsomatta.

Simulaattorissamme on käytössä TrackMan 4, joka on markkinoiden tarkin, ja ammattilaisten eniten käyttämä lyöntitutka. Se on varustettu Dual Radar -teknologialla, joka mahdollistaa todella tarkan analyysin lyönnistä. Se mittaa lyönnistä kymmeniä tietoja, joiden avulla voit tarkastella esimerkiksi mailan ja lavan kulkusuuntia, lyönnin tehokkuutta ja kierteitä. Käyttöliittymä on suunniteltu minimaaliseksi ja yksinkertaiseksi, joten sen käyttö on selkeää ja vaivatonta.

Ajanvaraus tapahtuu helposti netissä. Varauksen jälkeen saat sähköpostiisi koodin, jolla avaat studion oven.

Golf Studios Nokia River Golf sijaitsee rangekatoksen yhteydessä ja sisäänkäynti tilaan on palloautomaatin vierestä.  Nokia River Golfin jäsenet ovat oikeutettuja jäsenalennukseen -15 %. Alennuskoodi toimitetaan sähköpostitse jäsenkirjeen yhteydessä.

Avajaistarjous 20 € /tunti! Tarjoushinta voimassa sunnuntaihin 21.11.

Ajanvaraukseen pääset tästä

Osta lahjakortti – vaikka isänpäivälahjaksi

Kategoriassa Ajankohtaista