Golf Balatan toiminta profiloituu kaudella 2018 Riverissä Topias Antinmaahan

Golf Balatan toiminta profiloituu kaudella 2018 Riverissä Topias Antinmaahan

On kyse sitten elintarvike- tai golfliikkeestä, kauppiaan on näyttävä tiskin takana. Kaupalla on oltava siis omat kasvot. Nokia River Golfissa Golf Balatan kaikesta toiminnasta vastaa kaudella 2018 täysin itsenäisesti Topias Antinmaa. Topiaksella eli Topilla on nuoresta iästään huolimatta vahvat kilpagolftaustat ja hän on monelle riveriläiselle tuttu jo entuudestaan. Topi on toiminut pari viimeistä kesää alan suurimman brändin Callaway Golfin demokiertueen vetäjänä ja siinä hommassa hän on oppinut miten löytää nopeasti ja varmuudella kullekin pelaajalle sopivat mailat. Mailafittauksen Topi siis takuulla osaa. Mutta Topi osaa myös muiden golftuotteiden, kuten mm. vaatteiden ja kenkien myynnin. Siitä asiasta on vakuuttunut niin Maarit kuin Petri Pelttari Topin viime kauden näyttöjen perusteella.

”En muista, koska olisin ollut näin innoissani ennen golfkauden alkua. On hienoa saada täysivastuu Riverin pro shopin myynnistä”, toteaa Topi. ”Koska opiskelen kaupallista alaa yliopistossa, aion tehdä tästä itselleni oppimisprosessin, johon sitoudun 100-prosenttisesti”, sanoo Topi kysyttäessä hänen mietteitään tulevasta kaudesta. Topi toteaa myös, että Riverin aktiivinen golfyhteisö ja lukuisat tapahtumat antavat huikeat mahdollisuudet ja ympäristön lähteä tähän toimintaan mukaan.

Lähes 100% läsnäolo asiakkaiden palvelussa on avainsana, mikä nousee esiin tulevasta kesästä kysyttäessä. Myös se, että Riverin Golf Balata shopin sabluuna niin tavaravalikoimiltaan kuin erityisesti käytettyjen mailojen osalta on sama kuin Lakesidessa, antaa aivan toisenlaiset eväät kaupantekoon kuin edellisinä vuosina. Käytettyjen mailojen kauppa helpottaa selvästi uusien mailojen hankintaa, koska Golf Balata tunnetusti hyvittää reilusti käytetyistä mailoista ja täten puhutaan usein varsin kohtuullisesta välirahasta. ”Ostaisiko kukaan uutta autoakaan, ellei vanhasta autosta saisi melko järkevää hyvitystä? Käytetyt mailat on myös järkevä tapa aloittaa golf – kohtuullisella hinnalla saa heti alkuun bägiinsä kelvollisia merkkimailoja. Käytettyjen mailojen myynnistä hyötyvät myös juniorit – saa pelata koko ajan oikean pituisilla mailoilla ja setin vaihtaminen isompaan ei totisesti paljoa maksa”, Topi toteaa.

Riverin Golf Balata shopilla on erinomaiset edellytykset nousta merkittäväksi valtakunnalliseksi toimijaksi mailafittauksessa: käytössä on markkinoiden kehittynein lyöntisimulaattori TrackMan ja laajat demomailavalikoimat kaikilta huippumerkeiltä. Erityisesti pitää korostaa sitä, että todennäköisesti missään muualla Pirkanmaalla ei mailoja pääse TrackManilla testaamaan ”livenä” ulkona ja onhan se niin, että esimerkiksi driveria testattaessa on nähtävä koko pallon lyöntikaari – ja onhan fiilis lyödä ulkona täyspitkiä lyöntejä aivan eri kuin muutamia kymmeniä metrejä sisällä.

Lopuksi Topi haluaa kiteyttää, että Golf Balatan tavoitteena on saumattomalla yhteistyöllä myymälöiden kesken olla nyt ja tulevaisuudessa Suomen asiakastyytyväisin golfmyymälä. Ryhtyessään vetämään Riverin shoppia hän aikoo toimia samalla intensiteetillä kuin kaupalliset esikuvansa Petri ja Maarit. Toiminnan on heti kauden alusta alkaen oltava sellaisella tasolla, että asiakkaat tulevat kaupoille uudestaan. Tämän homman ihmisten kanssa viihtyvä Topi osaa isolla sydämellä.

Golf Balatan toiminta profiloituu kaudella 2018 Riverissä Topias Antinmaahan

Kategoriassa Ajankohtaista