Future Tourin osakilpailu kisailtiin Kankaisten Golfissa

Future Tourin osakilpailu kisailtiin Kankaisten Golfissa

Heinäkuun 9. päivä kisattiin Kankaisten Golfissa, Maskussa, Future tourin osakilpailu. Sää oli pilvinen ja näytti siltä, että myös vettä voisi tulla. Pelaajien, ja myös katsojien, onneksi niin ei kuitenkaan käynyt, vaan kisat saatiin pelata kuivassa kelissä. Kenttä tosin oli saanut edellisinä päivinä vettä ja se myös tuntui ja näkyi väylillä. Easy 9 –sarjalaiset pelasivat Kankas -kentän ja muut aloittivat Puiston -kentän puolelta ja tulivat sitten Kankas –kentälle. Kankaisten kentät olivat hyvässä kunnossa, tarjoten pelaajille sopivasti haastetta! Kannattaa siis ilmoittautua seuramatkalle Kankaisiin 30.7.! Ja sitten tuloksiin:

Easy 9 sarjassa seuramme junnuista Kalle Väisänen oli 7. ja Leevi Leskinen 12.

Easy 18 sarjassa Antti Järvelä oli T2, 41 pisteellä.

Pojat 12 sarjassa Aleksi Saarela oli sijalla 4.

Pojat 16 sarjassa Eero Saha oli T7, Lauri Rosendahl T14, Niilo Jalkanen T19, Leo Salminen 22. ja Daniel Lax 27.

Tytöt 12 sarjassa ei ollut osallistujia. Nyt tytöt mukaan kisaamaan, tässä sarjassa olisi mukavasti tilaa palkintosijoille!

Tytöt 16 sarjassa Nuppu Kurki oli T7 ja Senni Salminen 9.

Liiga sarjassa NRG 1 –joukkue, pelaajina Lauri Rosendahl, Eero Saha, Leo Salminen ja Niilo Jalkanen, oli toinen ja NRG 2-joukkue, pelaajina Nuppu Kurki, Senni Salminen, Aleksi Saarela ja Daniel Lax, sijoittuivat 5.

Onnittelut kaikille osallistujille ja tsemppiä seuraaviin koitoksiin! Hienoa, että tuotte seuraamme positiivisesti esille!

 

Kategoriassa Ajankohtaista, Juniori- ja kilpagolftoimikunta