Future Tour osakilpailussa vahva NRG edustus Loimijoella

Future Tour osakilpailussa vahva NRG edustus Loimijoella

Läntisen alueen ensimmäinen Future Tour (entinen tsemppitour) osakilpailu pelattiin 20.5 aurinkoisessa Loimijoki Golfissa. Nokian riverin junioreja oli ilahduttavan paljon mukana heti ensimmäisessä osakilpailussa. EASY 9 sarjassa voittajana oli Ahvenanmaalta Alma Bergroth, mutta heti neljäntenä oli hienosti Nokian Nuppu Kurki. Riverilaisten panos oli muutenkin vahva. Niilo Halminen oli sijalla 5., Sara Pihlajamäki 6. ja Aleksi Saarela 7.

Pojat 12 v tasoituksettomassa lyöntipelissä voiton vei Porista Oliver Honkanen tuloksella 82 lyöntiä (+10). Riverilaisista Niilo Jalkanen oli 8. ja Lauri Rosendahl 11.

Pojat 16 v tasoituksettomassa lyöntipelissä Aura Golfin Santeri Grönfors ja NRG:n Viljami Halonen päätyivät samaan voittotulokseen 77 lyöntiä (+5). Pojat ratkaisivat voiton ensimmäisellä uusinta väylällä, jossa Santeri Grönfors nappasi voiton itselleen lyönnin erolla.

EASY 18 ja tyttöjen lyöntipeli sarjassa ei Nokialaisia pelaajia ollut. Junioritoimikunta kannustaakin kaikkia kilpailutoiminnasta kiinnostuneita junioreita osallistumaan ennakkoluulottomasta mukaviin kisoihin. Lisätietoa valmentajilta ja tour vastaavilta. Seuraava Future tour osakilpailu pelataan 20.6 Wiurilassa.

Kuvassa Aura Golfin Santeri Grönfors ja NRG:n Viljami Halonen kättelevät uusintareiän jälkeen. Tällä kertaa voittopokaali lähti Turun suuntaan..

 

Kategoriassa Ajankohtaista