Future Tour -osakilpailumenestystä!

Future Tour -osakilpailumenestystä!

23.7.2019 Rauma Golfissa pelattiin Future Tour -osakilpailu helteisessä kelissä. Junnumme olivat taas kerran erittäin hyvin edustettuna ja sijoituksetkin ovat mukavaa luettavaa. Tässä junnujen upeat sijoitukset sarjoittain:

Easy 18r: Leevi Leskinen, jaettu kolmas sija, pistein 33 ja Antti Järvelä, kymmenes pistein 27.

Pojat 12 -sarja: Ykkösenä Aleksi Saarela 95:llä lyönnillä ja Niilo Halminen viides 110:llä lyönnillä.

Tytöt 16 -sarja: Kahdeksantoista reiän jälkeen, meidän Sara Pihlajamäki ja Ella Merinen Aurinko Golfista, olivat tasatuloksessa 85:llä lyönnillä. Uusinnassa Ella Merinen nappasi voiton. Sara erinomaisella suorituksellaan siis toinen! Tasaista oli myös kärkikaksikon takana. Senni Salminen jakoi 5. sijan 97:llä lyönnillä sekä Nuppu Kurki sijan 8.

Pojat 16 -sarja: Taso oli sarjassa kova. Voiton nappasi oman seuran Teemu Roiha, tuloksella 73 (+1)! Lauri Rosendahl jakoi 7. sijan neljän muun kanssa tuloksella 81. Eero Saha oli jaetulla 14 sijalla, Niilo Jalkanen jaettu 19. sija, Leo Salminen jaettu 25. sija ja Daniel Lax 27 sija.
Future liigassa NRG 1 oli toinen, pelaajina Sara Pihlajamäki, Lauri Rosendahl, Leo Salminen ja Eero Saha. NRG 2 oli 5. ja siellä pelasivat, Niilo Jalkanen, Senni Salminen, Nuppu Kurki ja Aleksi Saarela.

Onnittelut kaikille pelaajille hienosta kisasta!

Kategoriassa Ajankohtaista