Elina Nummenpään terveiset

Elina Nummenpään terveiset

Moikka!

Halusin ratkaista, kuinka tuottaa laadukkaita ja elämyksellisiä tapahtumia, joihin kuitenkin liittyy koko kauden pituinen punainen lanka.

Polte tehdä asioita ja löytää innovatiivisia ratkaisuja johti punaisen langan löytymiseen. Syntyi ajatus Birdie Poolista ja Birdie Racesta. Tällä punaisella langalla saadaan enemmän aktiivisuutta ja luodaan mahdollisuuksia, joita golfympäristö tarjoaa isossa määrin.

Birdie Poolin ajatuksena on saada hyvä joukko yrityksiä, joille tuotan laadukkaita tapahtumia/toimintaa ja joista he voivat olla ylpeitä ollessaan osallisena. Ihmisten aika on tänä päivänä kortilla ja jokainen hetki kullan arvoinen. Haluankin, että jokainen, joka osallistuu järjestämääni tapahtumaan, saa siitä mieleenpainuvan elämyksen.
Birdie Pooliin mahtuu mukaan yhteensä 18 yritystä täysimittaisen golfkentän mukaan. Jokainen yritys saa nimikkoväyläkseen yhden väylän/väylänumeron/ reiän. Väylä tulee olemaan yrityksen nimikkoväylä koko kauden ajan.
Birdie Poolin punainen lanka piilee siinä, että minun kilpaillessani missä tahansa päin maailmaa, koitan tehdä birdieitä mahdollisimman paljon kerryttäen yritysten birdiesaldoja. Ajatuksena on aktivoida ja innostaa seuraamaan pelejäni samalla, kun voi jännittää, tuleeko oman yrityksen nimikkoväylälle birdieitä. Tämä ns. Birdie Race kestää läpi kauden ja yritykset kisaavat keskenään siitä, kuka kerryttää eniten birdieitä ja kuka kauden päätteeksi voittaa Birdie Racen. (Birdie Race tilannetta päivitetään sosiaalisessa mediassa sekä Birdie Pool uutisissa jokaisen kilpailun yhteydessä, jotta tilanne on koko ajan tiedossa.)

Birdie Race sitoo toiminnan yhtenäiseksi ja mahdollistaa myös yrityksille verkostoitumisen keskenään ollessamme kaikki yhtä hyvää porukkaa. Kauden aikana kokoonnutaan kaikkien Birdie Poolilaisten kanssa kaksi kertaa itse päätapahtumaan, Birdie Pool kilpailuun, johon yritys tuo haluamansa nelihenkisen joukkueen.
Päivä on räätälöity laadukkaaksi tapahtumaksi, jossa ohjelma on laadittu vastaamaan omaa kilpailupäivääni Tourilla. Tähän tapahtumaan yrityksen on helppo tuoda mukaan vaikka tärkeimpiä asiakkaitaan.
Lähde mukaan Birdie Pooliin! Ensimmäinen Birdie Pool kilpailu käydään 1.7!

Lisätietoa saat minulta sähköpostitse elinanummenpaa@hotmail.com tai puhelimitse 040-5933386.

Terveisin, Elina

Kategoriassa Ajankohtaista