Avoimet ovet Riverissä lauantaina 19.8. klo 12-16 – Tervetuloa mukaan!

Avoimet ovet Riverissä lauantaina 19.8. klo 12-16 – Tervetuloa mukaan!

Nokia River Golfissa vietetään mestislauantaina 19.8. avoimia ovia klo 12-16. Mestaruuskisojen lisäksi päivä on täynnä erilaista koko perheelle suunnattua ohjelmaa, johon ovat tervetulleita niin kokeneet golfarit kuin vasta lajiin tutustujat.

Tapahtumassa pääsee ohjatusti tutustumaan golfiin harjoitusalueella sekä kentällä. Golfkokeiluiden lisäksi erityisesti lapsille on ohjelmassa heppa-ajelua, pomppulinna sekä askartelua. Tapahtumassa pääsee myös testaamaan voimia sekä uskallusta Flowpark Varalan verkkotikaskiipeilyssä.

Lauantaina tapahtuman vierailijoille sekä mestispelaajille aukeaa huikea mahdollisuus, kun Riverin konehallilla pidetään myös avoimet ovet, jossa pääsee ihastelemaan kentänhoitokalustoa. Myös Ravintola Bufferi sekä Golf Balata ovat mukana tapahtumassa. Bufferi pystyttää pihalle pop-up grillin, kun taas Golf Balata myy aloittelijoiden golfsettejä edulliseen hintaan 300eur/setti.

 

Golf-ammattilainen Erik Myllymäki haastaa pirkanmaalaisia kilpaurheilijoita golfkentällä klo 14 alkaen

Lauantain tapahtumassa Riverin Eeki haastaa kiekkolegenda Raipe Helmisen, Ilveksen jalkapallomaalivahti Mika Hilanderin sekä frisbeegolfin pelaajan Juho Vähätalon golfväylillä kisailuun. Urheilijat ottavat toisistaan mittaa jokainen omaa lajia pelaten, kisaten kuka saa oman lajin pelivälineen vähimmillä suorituksilla kuppiin. Tämän urheilijoiden kisailun voittaja pääsee lahjoittamaan Draivia Kouluun -harjoittelusetin haluamallensa junnuporukalle tai koululle! Tervetuloa seuraamaan ”kyykyttääkö” Eeki muita urheilijoita kentällä vai olisiko golfin pelaaminen lämäämällä, potkaisemalla tai heittämällä helpompaa.

 

Tero Kokkonen ja Kimmo Sirainen yrittävät tehdä Guiness World Record – ennätyksen: Most golf balls putted in 24H

Tero Kokkonen ja Kimmo Sirainen yrittävät tehdä puttauksen uuden 24h Guiness World Recordin – ennätyksen Nokian River Golfissa. Urakka alkaa perjantaina 18.8. klo 18.00 ja päättyy lauantaina 19.8. klo. 18.00. Tarkoituksena on putata vuorotellen vähintään 4 m ja 57 cm päästä kupista mahdollisimman monta palloa reikään vuorokauden aikana. Hallussa oleva ennätys on 5000 palloa.

Uuden ennätysyrityksen lisäksi Tero ja Kimmo keräävät lahjoituksina käytettyjä urheiluvälineitä ja varusteita Nokialaisilta. Nämä välineet ja varusteet lahjoitetaan vähävaraisten perheiden lapsille liikunnan tukemiseksi ja avustamiseksi. Kannattaa tulla sankoin joukoin paikalle tekemään hyvää, sekä jännittämään saavatko Tero ja Kimmo uuden ennätyksen aikaiseksi!

 

Tapahtumassa myös huikeat tarjoukset Aamulehden sekä Nokian Uutisten kanta-asiakkaille!

Tapahtumasta lisää voit lukea täältä.

Tervetuloa isolla porukalla viettämään hauska avoimien ovien päivä Riveriin!

 

Kategoriassa Ajankohtaista