Aloita golf -Alkeiskurssille vielä syksylläkin!

Aloita golf -Alkeiskurssille vielä syksylläkin!

Aloita golf nyt syksyllä Riverissä!

Hurja tarjous:  195 €/aikuinen ja 135 €/juniori

– sisältää golfin alkeiskurssin ja golfin ”ajokortin”, green cardin suorituksen

– jäsenyyden NRG:ssä loppu kaudeksi

– loppukauden pelaamisen River-kentällä

 

Mikäli Sinua kiinnostaa aloittaa golfin alkeiskurssi vielä tänä syksynä, ota yhteyttä golfopettaja Juha Pentikäiseen puh. 040 511 5423. Juhan kanssa voitte suunnitella kurssin aikataulun juuri Sinulle sopivaksi.

 


Aloittelijoista kilpapelajiin - kaikki viihtyvät Riverin upeissa maisemissa.

Ilmoittaudu kurssille: toimisto@nrg.fi tai puh. 033400 234.

Aloittelijoista kilpapelajiin – kaikki viihtyvät Riverin upeissa maisemissa.

Jo ennen kurssia golfpallon lyömistä voi tulla kokeilemaan harjoitusalueellemme milloin vain kentän ollessa auki. Golftoimistolta saat ohjeet rangelle eli harjoitusalueelle ja mailat lainaksi. Palloautomaatista saat harjoituspalloja 2 euron kolikolla. Iloinen ja reipas henkilökuntamme aloittaa mielellään aloittelijan kaikessa alkuun.

Nokia River Golfissa alkaa golfin kursseja erilaisille ryhmille lähes viikoittain. Myös yksityiskurssit onnistuvat.

Golf tarjoaa harrastuksena reipasta liikuntaa, hauskoja hetkiä, rentoutumista luonnon äärellä, sopivaa kisailua ja mukavaa yhdessäoloa joko tutussa tai tuntemattomassa peliporukassa.

Alkeiskurssi
Alkeiskurssilla opit golfin perusteet ammattilaisen opastamana. Kurssilla käydään läpi peruslyönnit, säännöt ja golfetiketti. Alkeiskurssin läpäistyäsi saat golfin ajokortin, green cardin. Nokia River Golfissa kurssit käynnistyvät joka toinen maanantai. Ilmoittautumiset alkeiskurssille puh.033400 234 tai toimisto(a)nrg.fi

Green Card
Green Card on osoitus siitä, että osaat pelata turvallisesti ja sujuvasti sekä osaat tärkeimmät pelin säännöt. Green card on myös vaatimus sille, että voit liittyä seuraamme jäseneksi.

Kategoriassa Ajankohtaista