Ajanvarausohjeet – ke 25.3. alkaen pelit kolmen hengen ryhmissä

Ajanvarausohjeet – ke 25.3. alkaen pelit kolmen hengen ryhmissä

Tiistaina 24.3. on saatu väljempää pelitilaa, kun Riverin takaysikin on avattu golfpeleille. River-kenttää pidetään avoinna erikoisjärjestelyin ja hygieniasta huolehtiminen on erittäin tärkeää. Muistathan lukea kevään pelien erikoisohjeet täältä huolella ja noudattaa niitä. River-kentän väylät pelataan tässä kohtaa siinä järjestyksessä ja sellaisenaan kuin ne pelattiin kaudella 2019.

Ohje ajanvaraukseen

NRG jäsenet voivat varata peliajat NexGolfissa tuttuun tapaan omilla nettitunnuksillaan. Jäsenillämme tulee olla kauden 2020 jäsenmaksu maksettuna. Kauden 2020 kausimaksulaskut on juuri lähetetty jäsenillemme, laskujen eräpäivä on 1.4. Toivomme kausimaksujen maksamista eräpäivään mennessä.

Avaamme sunnuntaihin asti ajanvarausta siten, että ajanvaraus on mahdollista kuluvalle päivälle sekä yhdeksi päiväksi eteenpäin.
Lauantaihin asti kentälle pääsee klo 9 alkaen ja sunnuntaina klo 10 alkaen.

18 reiän pelejä varten tulee varata molemmille yseille oma aika. Suositus tiiaikojen väliselle ajalle pelattaessa 18r on 2h 10min. Suosimme kuitenkin näin keväällä 9 reiän pelejä.

Kevään pelit pelataan poikkeusoloista johtuen kolmen hengen ryhmissä keskiviikosta 25.3.2020 alkaen. Halutessa lähtöjä voidaan myös sulkea yhden tai kahden hengen lähdöiksi turvallisuussyistä. Jos tahdot lähdön suljettavaksi, ota yhteyttä caddiemasteriin.

Caddiemaster on tavoitettavissa puhelimitse maanantaista perjantaihin klo 9-16 p. 033400 234. Mikäli asia ei ole kiireellinen, toivomme pelaajien olevan yhteydessä toimisto@nrg.fi. Lauantaina ja sunnuntaina caddiemaster palvelee kiireellisissä asioissa klo 9-13.

Vieraspelaaja – varaa ja maksa golfpelit Teetime.fi -palvelussa

Vieraspelaajien peliaikojen varaamiseen suosittelemme  NexGolfin Teetime.fi-palvelua, jossa pelit myös maksetaan. Vieraspelaajien green fee kevään 9 reiän peleille on 20 euroa ja 18 reiän peleille 40 euroa.

Ohje Teetime.fi -palvelussa asioimiseen:

 1. Mene sivulle www.nrg.fi.
 2. Etusivulta löytyy kohta ”Ajanvaraus”, jonka alapuolelta valitse ”Vieras”. (Vaihtoehtoisesti lataa puhelimellesi Teetime-fi -app. Mobiilisovellus on ladattavissa iOS ja Android -mobiililaitteille.)
 3. Kirjaudu sisään Teetime-fi -palveluun. Palveluun kirjaudutaan oman kentän NexGolf-tunnuksilla. Mikäli et ole NexGolf-seuran jäsen, rekisteröidy palveluun etusivulta kohdasta “Kirjautuminen muille pelaajille”.
 4. Valitse kenttä etsimällä ”Nokia River Golf – River 1–9” valikosta.
 5. Klikkaa ”varaa”.
 6. Etsi sopiva lähtöaika. Tyhjät paikat tunnistat tyhjistä ympyröistä.
 7. Paina oikealta sivulta kyseisen lähdön kohdalla ”varaa”.
 8. Lisää lähtöösi muut mahdolliset vieraspelaajat.
 9. Jatka tietojen tarkistamiseen ja varauksen vahvistamiseen.
 10. Valitse maksutavaksi ”Päivän hinta”, joka maksuvaihtoehdoista on toistaiseksi ainoastaan meillä käytössä. Valitessasi tämän maksutavan varaus veloitetaan maksukortiltasi 180 minuuttia ennen lähtöaikaa, mikäli varausta ei ole peruttu.Varaukset maksetaan palvelussa NexPay-luottokorttimaksulla. Lähdöissä, jotka on vielä mahdollista peruuttaa on ”Peruuta” -nappi. ”Peruuta”-napin puuttuessa ota yhteyttä toimisto@nrg.fi tai p. 033400 234 halutessasi peruuttaa lähtöajan.
 11. Hyväksy varausehdot ja vahvista varaus.
 12. Halutessasi pelata 18 reikää varaa aika kahdelle yhdeksän reiän kierrokselle erikseen vähintään 2h 10min välillä toisistaan.

Mikä on NexPay?

NexPay on NexGolfin maksupalvelu, jonka NexGolf tuottaa yhteistyössä Payment Highwayn sekä Checkout Finlandin kanssa. Molemmat em. toimijat kuuluvat OP-ryhmään. Payment Highway on PCI DSS-sertifioitu toimija, ja toimii operaattorina maksupalvelussa. Luottokorttien tiedot eivät ole NexGolf Oy:n hallussa, vaan ne säilyttää Payment Highway. NexGolfilla on ainoastaan ns. tietoturva-token, jolla maksuja kutsutaan. NexPay mahdollistaa sen, ettei pelaajan tarvitse syöttää korttitiedot kuin kerran, ja jatkossa erilaiset maksut hoituvat NexGolfissa ja Teetimessa yksinkertaisesti ja nopeasti nappia painamalla.

Lähiaikoina green fee-maksun voi maksaa myös MobilePayssa. Tiedotamme heti kun maksu MobilePayn kautta onnistuu.

Mukavia ja ennen kaikkea turvallisia kevään pelejä!

Kategoriassa Ajankohtaista