Aamulehti Junnutour kisat ovat jälleen vauhdissa!

Aamulehti Junnutour kisat ovat jälleen vauhdissa!

Aamulehti Junnutour kisat (ennen Pirkanmaan Junnutour) ovat loistava ja helppo mahdollisuus junioreille aloittaa kisataival golfin maailmassa ja tutustua muihin samanikäisiin lajin harrastajiin. Lisää tourista, aikataulut ja ilmoittautumiset tuleviin kisoihin löytyvät Aamulehti Junnutourin kotisivuilta https://sites.google.com/site/pirkanmaanjunnutour/home.

Tällä kaudella kisat on pelattu Pirkanmaan Golfissa 12.6. ja Tammer Golfissa 23.6. Mukana kisoissa on Riveriltäkin ollut edustusta. Molemmat kisat on pelattu lämpimissä ja suotuisissa olosuhteissa. Pirkanmaan Golfissa nokialta mukana olivat Valtteri Lindroos (3.) ja Lauri Rosendahl (8.), jotka pelasivat LP/hcp sarjassa, mikä on uutena sarjana tälle kaudelle. Red Pb sarjassa pelasivat Leevi Leskinen (10.) ja Jussi Jarmas (14.). Tammer Golfissa pelatussa kisassa mukana olivat Nokialta Lauri Rosendahl (4.), Valtteri Lindroos (5.) ja Aleksi Saarela (6.) LP/hcp sarjassa. Red Pb sarjassa mukana kilpailivat Jussi Jarmas (4.) ja Leevi Leskinen (7.) ja Easy Pb sarjassa kilpaili Kiara Nyblom (4.) Tällä hetkellä NRG on joukkue pisteissä sijalla 3. Kokonaisuudessaan kisatulokset löytyvät myös Junnutourin kotisivuilta.

Lisää junnuja vaan rohkeasti mukaan kivoihin kisoihin! Seuraavat kisat käydään Poltinkoski Golfissa, Ikaalisissa 3.7. ilmoittautuminen näihin kisoihin päättyy 30.6!

 

Kategoriassa Ajankohtaista