Vierumäellä 2.kilpailupäivä takana – Niko ja Sami mitalikamppailussa mukana

Vierumäellä 2.kilpailupäivä takana – Niko ja Sami mitalikamppailussa mukana

Classic – kentän 16.väylä haastoi nokialaispelaajat tänään todenteolla

Toinen kilpailupäivä avautui aurinkoisena ja odotuksia täynnä. Päivän edetessä pilviä kertyi eilisen loiston keskelle.

Nokialaisista aamulähdöissä oli tänään tulessa Niko ja Sami, jotka pysyivät mitalikamppailussa mukana77 (+5) ja 79 (+7) tuloksilla. Huomenna pojat käyvät mitalitaistoon samassa ryhmässä, joten hienoisia jännitteitä parhaiden kavereiden kesken saattaa ilmaantua torstai – illan mittaan mökkisaunan lauteilla. Nikon kierros oli edelleen reilusti alle oman tasoituksensa, joten hänen pelaamisensa on ollut loistavaa. Toisen päivän jälkeen nokialaiset ovat kansainvälisen kilpailun sijoilla 3 ja 5, sekä SM – kilpailussa sijoilla 2 ja 4.

Iltapäivälähdöissä pelanneet Emmi ja Arttu eivät saaneet eilistä pelivirettä säilymään ihan niin hyvänä kuin odotettiin. Emmi pelasi 85 ja Arttu 84.Emmi oli vielä 11. väylän jälkeen kilpailun kärkikolmikossa, mutta loppuosan tupla ja kaksi triplaa koitui Emmin kohtaloksi pudottaen hänet jakamaan 12.sijaa ja SM-kilpailun 8.sijaa. Artulla kierroksen taitekohta koettiin väylällä 16., johon syntyi 9 lyöntiä. Arttu on kahden kierroksen jälkeen SM-kisan 16.sijalla.

Joukkuekilpailussa FIJC TeamTrophy:ssä NRG on nyt 6.sijalla vain 2 lyöntiä hopeamitalliin.

Toisen kilpailupäivän nokialaisepisodit koettiin väylällä 16, jonka nokialaisnelikko pelasi +12 eli triplan keskiarvolla. Käytäväkeskustelujen perusteella huomenna aiotaan väylän pelitaktiikkaa muuttaa. Aika näyttää kuinka käy.

Vierumäen kilpailun kanssa samaan aikaan pelataan Espoossa 18- ja 21-vuotiaiden SM – kilpailut lyöntipeleissä, jossa nokialaisväriä on myös mukana. Espoosta juttua myöhemmin..

Livescoringin muodossa netissä osoitteessa www.golf.fi/finnair-junior-tour

Riveriläislegioona odottaa huomista taistelua rauhallisin mielin niin Vierumäellä kuin Espoossakin.

Tiedottaja palaa uusilla jutuilla taas huomenna…….

Kategoriassa Uutiset