UUTUUS! Semi-MID –toiminta alkaa

UUTUUS! Semi-MID –toiminta alkaa

Oletko liian vanha juniorisarjoihin, mutta liian nuori MIDeihin? Takatiiltä pelattava Semi-MID Tour on vastaus ongelmiisi.

Jälleen on saatu uusi golfkausi 2012 alulle ja NRG Semi-MID -toiminta alkaa melko samoilla linjoilla ja toimintamalleilla kuin MID-toiminta on viime vuosien aikana menestyksekkäästi toiminut.

Kauden 2012 Semi-MID -osakilpailuihin saavat osallistua NRG:n jäsenet, jotka tänä vuonna täyttävät 21 vuotta tai enemmän ja 34 vuotta tai vähemmän. Pelimuotona kilpailuissa on lyöntipeli SCR, Miehet Valkoinen Tee, Naiset Sininen Tee.

Seitsemän (7) kilpailun kalenteri, säännöt + muut tarvittavat infot löytyvät seuran nettisivuilta. Käykää tutustumassa sivustoon tästä. Nettisivut Semi-MID:ien osalta tullaan päivittämään ihan lähipäivinä jälleen uuteen muotoon.

Kauden ensimmäinen kilpailupäivä on keskiviikko 30.5.2012. Sitä ennen tulee vielä tarkempi kertaus mm. ilmoittautumisesta, maksuista yms. toimintaan liittyvistä seikoista.Semi-MID osakilpailuihin ilmoittautuminen jäsenten omilla NexGolf-tunnuksilla MID-osakilpailuissa. Semi-MID:eille MID-osakilpailuissa omat sarjat.

Huom! Kisakierrokset voi pelata yhdessä MID-pelaajien kanssa!!

Semi-MID –pelaajille on perustettu oma Facebook-ryhmä, nimeltään NRG Semi-MID, jonne liittymällä saa ajankohtaista infoa sekä vastauksia kysymyksiin.

Kiertueen pääsponsorina toimii grillikauppa.com.

Hyvää Semi-MID-kesää 2012!

Toivottaa, Niklas Mattsson, Nokia River Golfin Semi-MID-työryhmän vetäjä.

Kategoriassa Uutiset