Toiminnanjohtajan terveiset

Toiminnanjohtajan terveiset

Golfkausi 2013 päästiin aloittamaan hieman keskimääräistä myöhemmin. Kartano-kenttä avattiin 21.4. Kevät eteni vauhdilla ja niinpä River-kenttäkin avattiin jo muutaman päivän päästä Kartanon avauksesta eli 25.4. Normaalista Kartanon ja Riverin avausväli on parisen viikkoa.


Molemmat kentät ovat olleet koko pelikauden erinomaisessa kunnossa ja niinpä kentästä saatu palautekin on ollut kiitettävää. Itselleni ei tule mieleen, että Riverin kentät olisivat koskaan tähän aikaan vuodesta olleet niin hyvässä kunnossa kuin nyt, etenkin kuivuuden suhteen. Yleensä syksyisin märkyys on ollut ongelma.

Jäsenyydestä
Jäsenmäärämme tällä hetkellä on 1745 jäsentä. Seuraan on liittynyt kauden alusta 176 uutta jäsentä.

Kentän laajennushanke on selvästi lisännyt muiden seurojen jäsenten kiinnostuneisuutta seuramme jäsenyyttä kohtaan. Myös osakemarkkinoilla on ollut normaalia enemmän vaihtuvuutta.

Kentät vilkkaassa käytössä
Molemmat kentät ovat olleet vilkkaassa käytössä ja kenttien käyttöaste ollut korkea. Pelikierrosten kokonaismäärä 18.9. oli 50.035 (Kartano 20.642 – River 29.393) ylittäen edellisen vuoden määrän 1.164 startilla.

Vieraspelaajien määrä lähenee 10 tuhatta ollen tällä hetkellä 9.213 vieraspelaajaa.

Kenttälaajennus etenee vauhdilla
Kentän laajennushanke 11 uuden golfväylän osalta käynnistyi ”etuajassa” ja se on edennyt vauhdilla. Hyvät syyssäät ovat edesauttaneet hankkeen etenemistä.

Toivotan kaikille jäsenillemme ja vieraspelaajille mukavia syksyisiä golfkierroksia.

Erkki Mommo

Aina ei golfarin pallo lepää parhaassa mahdollisessa pelipaikassa niin kuin totesi Erkkikin elokuussa pelatussa Keisari Openissa.

Kategoriassa Uutiset