Tasoitusten vuositarkastus (AHR) on tehty kaikille NRG jäsenille

Tasoitusten vuositarkastus (AHR) on tehty kaikille NRG jäsenille

Nokia River Golfin kaikille jäsenille on suoritettu 14.1.2015 tasoituksen vuositarkastus. Tasoituksen vuositarkistus tehdään kaikille Golfliiton jäsenseurojen jäsenille, jotka ovat pelanneet vähintään kahdeksan tasoituskierrosta kaudella 2014. Jos kierroksia on pelattuna 4-7, laskennassa otetaan mukaan myös edellisen kauden (2013) viimeiset tasoituskierrokset siten, että laskennassa tulee huomioitua yhteensä kahdeksan kierrosta.

Vuositarkistus on voinut joko nostaa tai laskea jäsenen tasoitusta. Mahdollinen muutos voi olla -2.0, -1.0, 0, +1.0 tai +2.0. NexGolf-ohjelma on tehnyt tämän tasoitusten vuositarkastuksen automaattisesti. AHR:n tarkoituksena on saattaa pelaajan tasoitus vastaamaan nopeammin joko äkillisesti heikentynyttä tai parantunutta taitotasoa.

Seuraavan kerran tasoitusten vuositarkastus tehdään vuoden kuluttua.

Jos tasoituskierroksia on korkeintaan kolme kaudella 2014, pelaajan tasoitus on ei-aktiivinen. Tasoituksen katsotaan silloin perustuvan liian pieneen määrään tietoa, jotta vuositarkistus voitaisiin tehdä. Jos pelaajalla ei ole aktiivista tasoitusta, seuran kilpailutoimikunta voi evätä häneltä oikeuden joko osallistua tasoituksellisiin kilpailuihin tai saada palkintoa tasoituksellisissa kilpailuissa. Ei-aktiivisen tasoituksen saa takaisin aktiiviseksi palauttamalla puuttuvan määrän tuloskortteja tasoituskierroksilta.

AHR-laskentakaava

Kategoriassa Uutiset