Semi-MID Tour kaudella 2013

Semi-MID Tour kaudella 2013

Semi-MID Tour on suunnattu 21 – 34 -vuotiaille Riveriläisille. Tourin osakilpailuihin saavat osallistua NRG:n jäsenet jotka ovat syntyneet 1979- 1992. Pelimuotona on lyöntipeli SCR, Miehet Valkoinen Tee, Naiset Sininen Tee.

Semi-MID –Touriin kuuluu kaudella 2013 seitsemän osakilpailua ja kokonaiskilpailun voittaja on se, jolla on neljästä parhaasta kisakierroksesta vähiten lyöntejä. Kokonaistilanne on nähtävissä seuran nettisivuilla ja Facebook-ryhmän sivuilla.

Pelipäivät:

Ke 29.5 Ke 5.6 Ke 19.6 Pe 5.7 Ti 6.8 Ke 21.8 To 29.8

Semi-MID –pelaajille on perustettu oma Facebook-ryhmä, nimeltään NRG Semi-MID. Ryhmään liittymällä saa ajankohtaista infoa Tourin asioista. Se on myös oiva foorumi peliaikojen sopimiseen.

Säännöt

Pelimuotona on lyöntipeli SCR, Miehet Valkoinen Tee, Naiset Sininen Tee.

Kauden neljä parasta kierrosta lasketaan mukaan kokonaistuloksiin.

Kisoihin voi ilmoittautua omilla tunnuksilla netissä. Pelaaja voi varata peliajan NexGolfin kautta tai soittamalla klubille.

Kilpailukalenterissa oleva ns. kisapäivä toteutetaan kuten ennenkin. Eli pelaajalla on koko päivä aikaa suorittaa pelikierros. Kierros pitää suorittaa kisapäivänä, ellei tuomaristo ole erikseen muuta ilmoittanut.

Kierroksen jälkeen kortit palautetaan asianmukaisesti täytettynä Caddiemastereille. Mikäli kierros loppuu niin myöhään, että caddiemastereiden toimisto on jo kiinni, niin kortit jätetään klubirakennuksen takana olevaan postilaatikkoon.

Jos ilmoittautuu kilpailuun, niin kortti on palautettava vaikka lyöntitulosta ei olisi tullutkaan.

Jos ukkonen tai joku muu mullistava luonnonilmiö pakottaa keskeyttämään kilpailun eikä pelaaja pysty jatkamaan samana päivänä (1 tunnin aikaraja) niin seuraavana päivänä voi jatkaa siitä mihin edellisenä päivänä on jäänyt. Jos tällaisia tilanteita tulee, niin voi ottaa yhteyttä Timo Huhtaseen / Niklas Mattssoniin.

Timo ja Niklas toimivat kuluvalla kaudella kilpailujen tuomareina sekä vastaavat pisteiden laskemisesta. Timo 040-7089017, Niklas 045-1104622

Palkinnot

Kiertueen pääsponsorina toimii Grillikauppa.com. Jokaisen osakilpailun voittaja sekä kokonaiskilpailun voittaja palkitaan.

Hyvää Semi-MID-kesää 2013!

Toivottaa, Niklas Mattsson, Nokia River Golfin Semi-MID-työryhmän vetäjä.

Kategoriassa Uutiset