Sähköinen laskutus jäsenlaskutuksissa

Sähköinen laskutus jäsenlaskutuksissa

Haluamme muistuttaa jäseniä mahdollisuuteen valita haluaako jäsen- ja kausimaksulaskut perinteisesti vanhaan tapaan postin kautta tai sitten sähköisesti omaan sähköpostiin.

NexGolfin Jäsentiedoissa on Laskutustiedot -välilehdellä asetus ”Haluan vastaanottaa laskut sähköisesti”, joka on oletuksena tilassa ”Ei”. Vastaava asetus on jäsenen omien tietojen muokkauksessa, josta siis jäsenet voivat itse kytkeä sähköisen laskutuksen käyttöönsä. Asetuksen asettamiseksi tilaan ”Kyllä” jäsenellä tulee olla kelvollinen sähköpostiosoite.

Sähköisesti lähtevistä laskuista lähtee laskun päivämäärällä sähköpostiviesti jäsenen sähköpostiosoitteeseen. Viestissä on ilmoitus uudesta laskusta ja linkki NexGolfiin. Linkki vie jäsenen NexGolfin kirjautumiseen, josta jäsen ohjataan onnistuneen kirjautumisen jälkeen omiin laskuihin, joissa uusi lasku näkyy. Jäsen voi halutessaan vaikka tulostaa laskun.

Kun lasku on maksettu, se siirtyy jäsenen laskuarkistoon. Jäsenen omissa laskuissa näkyvät vain sähköisen laskutuksen käyttöönoton jälkeen luodut laskut.

Pyydämmekin jäseniä, jotka jatkossa tahtovat saada jäsenlaskut sähköisesti, päivittämään paikkansa pitävän sähköpostiosoitteen NexGolfin perustietoihin, sekä asettamaan ”Haluan vastaanottaa laskut sähköisesti” tilaan ”Kyllä”.

Kauden 2012 jäsenmaksut laskutetaan joulukuun alussa ja niiden eräpäivä on 31.12.2011.

Kategoriassa Uutiset